Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

«Πρωτεύουσα ξανά!»: «Σκέψου και αποφάσισε από τον πρώτο γύρο. Με τον Αλεξόπουλο ή τον Πελετίδη;»

«Πρωτεύουσα ξανά!»: «Σκέψου και αποφάσισ...

Το Briefing της Πέμπτης 23 Μαΐου

«Σήμερα κλείνει ο κύκλος της πρωινής μας ενημέρωσης ενόψει του πρώτου γύρου των αυτοδιοικητικών εκλογών της 26ης Μαΐου. Θα τα ξαναπούμε βεβαίως από την ερχόμενη Δευτέρα στη μεγάλη μάχη του δεύτερου γύρου των εκλογών, όταν θα έχουμε να αναμετρηθούμε με τον κ. Πελετίδη και αυτός δεν θα μπορεί πλέον να κρύβεται όπως συμβαίνει εδώ και τόσες ημέρες που εμείς παρουσιάζουμε στοιχεία και αυτός φυγομαχεί», ανέφερε στη σημερινή ενημέρωσή του ο εκπρόσωπος Τύπου της παράταξης «Πρωτεύουσα ξανά!» Γιάννης Πετράτος.

Και συνέχισε:

«Αύριο στη θέση μου θα βρίσκεται ο ίδιος ο υποψήφιος δήμαρχος της Πάτρας, ο κ. Γρηγόρης Αλεξόπουλος.

Ο επικεφαλής της παράταξής μας, κρατούσε έως την τελευταία ημέρα την μια εμφάνιση στα ΜΜΕ που του επιτρέπει ο νόμος, μήπως και δεήσει να εμφανιστεί ο κ. Πελετίδης για να μιλήσουν δημόσια  για τα σοβαρά θέματα που του θέσαμε.

Ο κ. Πελετίδης δεν εδέησε να εμφανιστεί. Οπότε, ο κ. Αλεξόπουλος, θα εκμεταλλευτεί αυτή την ευκαιρία της πρωινής ενημέρωσης, προκειμένου να απευθύνει ένα μήνυμα στους πολίτες της Πάτρας για τον πρώτο γύρο των εκλογών.

Κάναμε έναν ωραίο αγώνα, ο οποίος δεν φτάνει την Κυριακή στο τέλος του, αλλά σε έναν πρώτο σημαντικό σταθμό. Μιλήσαμε με στοιχεία και όχι με αοριστίες, με έγγραφα και όχι με παροιμίες και αποδείξαμε πόσο επιζήμια είναι για την Πάτρα η δημοτική αρχή του κ. Πελετίδη.

Αποκρυσταλλώθηκε έτσι ένα σαφές συμπέρασμα, ένα σαφές μήνυμα:  στις 26 του Μάη, οι Πατρινοί επιλέγουν μεταξύ της συντήρησης και της προόδου. Μεταξύ της εξωστρέφειας και της εσωστρέφειας. Μεταξύ του κομματικού εγκλωβισμού και της αυτοδιοικητικής  καθαρότητας. Μεταξύ της επαναστατικής γυμναστικής και της ανάπτυξης, των θέσεων εργασίας, της μεταμόρφωσης της Πάτρας σε μια σύγχρονη πόλη.

Φίλε Πατρινέ, φίλη Πατρινή, σκέψου και αποφάσισε. Με ποιόν θα πορευτεί η πόλη το δρόμο της ανάπτυξης; Με τον Αλεξόπουλο ή με τον Πελετίδη;

Με ποιόν θα ανοίξουν θέσεις εργασίας; Με τον Αλεξόπουλο ή με τον Πελετίδη;

Με ποιόν θα γίνει η πόλη ανθρώπινη, καθαρή, φιλόξενη, εξωστρεφής;

Με τον Αλεξόπουλο ή με τον Πελετίδη;

Αυτή την Κυριακή δίνεις την πρώτη απάντηση. Την άλλη Κυριακή δίνεις τη  δεύτερη και οριστική.

Σε  καλούμε να  δώσεις στην παράταξή μας μεγάλη δύναμη, μεγάλη πλειοψηφία από την πρώτη Κυριακή για να απαλλάξουμε την Πάτρα από την επιζήμια δημοτική αρχή του κ. Πελετίδη, για να βάλουμε τέλος στην θεοποίηση  της ήσσονος προσπάθειας, του χαμηλού πήχη, της μιζέριας. Για να παλέψουμε όλοι μαζί για την Πάτρα της μείζονος προσπάθειας, την Πάτρα της ανάπτυξης και της ευημερίας.

Μεγάλη πλειοψηφία από την πρώτη Κυριακή, σημαίνει μεγάλη δύναμη στο δημοτικό συμβούλιο. Στο πρώτο γύρο επιλέγεις τη δύναμη. Στο δεύτερο επιλέγεις το δήμαρχο.

Η μοίρα της πόλης είναι στα χέρια σου.

Σκέψου και αποφάσισε.

Θέλω να τελειώσω με ένα μεγάλο «ευχαριστώ» προς τους ανθρώπους των Μέσων μαζικής Ενημέρωσης για την μέχρι σήμερα άψογη συνεργασία που είχαμε και εγώ και ο Γιώργος Σπαγκούρος.

Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για την επόμενη εβδομάδα. Δίνουμε ραντεβού για επισφράγιση της μεγάλης νίκης».

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις