ΕΚΛΟΓΕΣ 2019

CULTURE

/

Πάτρα: Προβάλλεται στην Αγορά Αργύρη το Σάββατο το ντοκιμαντέρ «Ένας Καλύτερος Άνδρας – A Better Man»

Πάτρα: Προβάλλεται στην Αγορά Αργύρη το Σάββατο το ντοκιμαντέρ «Ένας Καλύτερος Άνδρας – A Better Man»

Στο πλαίσιο της έκθεσης του Ιδρύματος της Βουλής των Ελλήνων

Συνεχίζεται η έκθεση του Ιδρύματος της Βουλής των Ελλήνων, στην Αγορά Αργύρη που μεταφέρθηκε στην Πάτρα, με πρωτοβουλία της Γυναικείας Συλλογικότητας Πάτρας και σε συνεργασία με την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας/ Περιφερειακή Επιτροπή Ισότητας των Φύλων, το Δικηγορικό Σύλλογο Πάτρας και το Συμβουλευτικό Κέντρο Γυναικών Πάτρας/ Κέντρο Ερευνών Θεμάτων Ισότητας.

Στο πλαίσιο των παράλληλων εκδηλώσεων της Έκθεσης το Σάββατο 13 Απριλίου 2019, τις ώρες 18.30–20.00, θα προβληθεί στο χώρο της έκθεσης η ταινία «Ένας Καλύτερος Άνδρας – A Better Man» σε σκηνοθεσία των Attiya khan – Lawrence Jackman. Πρόκειται για ένα ντοκιμαντέρ από τον Καναδά παραγωγής 2017 και διάρκειας 93 λεπτών.

Μετά την προβολή θα ακολουθήσει συζήτηση

Η ταινία έχει ήδη παρουσιαστεί στην Ελλάδα σε συνεργασία με τη Γ.Γ. Ισότητας των Φύλων και τη Διεθνή Αμνηστία.

Η είσοδος στην προβολή είναι ελεύθερη. Σύμφωνα με το φιλμ η Attiya Khan που επέζησε μίας περιπέτειας κακοποίησης συναντά τον άνδρα που την κακομεταχειρίστηκε για να δει αν μπορεί να αναλάβει την ευθύνη προκειμένου να γιατρευτούν τα τραύματα που της προξένησε. Η ταινία που πήρε καλές κριτικές, επελέγη ως μία από τις 10 καλύτερες ταινίες του 2017 σύμφωνα με την εφημερίδα The Globe and Mail.

Η Έκθεση θα είναι ανοικτή έως και την Κυριακή 14 Απριλίου 2019.

Ώρες λειτουργίας: 9.00- 14.00 και 17.00 -21.00.

Σχόλια

Culture