ΕΚΛΟΓΕΣ 2019

CULTURE

/

Από 17 Ιανουαρίου στην Ελλάδα το φιλμ "Αστερίξ: Τo Μυστικό του Μαγικού Ζωμού"

Από 17 Ιανουαρίου στην Ελλάδα το φιλμ "Αστερίξ: Τo Μυστικό του Μαγικού Ζωμού"

Οι Τόνια Σωτηροπούλου & Θ. Κουτσογιαννόπουλος στην μεταγλώττιση

H παιδική ταινία ψηφιακού animation με τίτλο «Αστερίξ: Τo Μυστικό του Μαγικού Ζωμού - Astérix: Le secret de la potion magique» σε σκηνοθεσία Alexandre Astier και Louis Clichy θα αρχίσει να προβάλλεται από τις 17 Ιανουαρίου 2019 στις Ελληνικές αίθουσες σε διανομή της Feelgood.

Έπειτα από μια πτώση κατά τη συγκομιδή του γκι, ο δρυΐδης Πανοραμίξ αποφασίζει πως είναι καιρός να εξασφαλίσει το μέλλον του χωριού.

Μαζί με τον Αστερίξ και τον Οβελίξ ξεκινά ένα ταξίδι στον γαλατικό κόσμο, αναζητώντας έναν νεαρό, ταλαντούχο δρυΐδη, για να του μεταδώσει το Μυστικό του Μαγικού Ζωμού.

Οι θρυλικοί Γαλάτες επιστρέφουν σ’ αυτή τη διασκεδαστική ταινία κινουμένων σχεδίων μετά το επιτυχημένο και ευφυέστατο «Αστερίξ: Η Κατοικία των Θεών». Η νέα περιπέτεια, «Αστερίξ: Τo Μυστικό του Μαγικού Ζωμού» σφύζει από δράση, αστείες στιγμές, ατακοδόρικους διαλόγους και ποπ αναφορές καθώς ξετυλίγει μία πρωτότυπη ιστορία που παραμένει πιστή στο πνεύμα των θρυλικών κόμικς των Goscinny και Uderzo, και που υπόσχεται να προσφέρει απολαυστικό θέαμα στους νέους και τους παλιότερους φίλους του γαλατικού χωριού, όπως αναφέρει το σχετικό δελτίο Τύπου.

Στην Ελληνική μεταγλωττισμένη εκδοχή, δανείζουν τις φωνές τους η ηθοποιός και μοντέλο Τόνια Σωτηροπούλου στην πάντα φουριόζα και πανέμορφη σύζυγο του Μαθουσαλίξ και ο κριτικός Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος στον επιβλητικό και πάντα ανήσυχο Ιούλιο Καίσαρα.

Στην πρωτότυπη Γαλλόφωνη κόπια ακούγονται οι Alexandre Astier, Daniel Mesguich, Christian Clavier (Asterix), Bernard Alane και Alex Lutz.

Το φιλμ αναμένεται να παιχθεί και στην Πάτρα.

Επιμέλεια: Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Σχόλια

Culture