ΕΚΛΟΓΕΣ 2019

CULTURE

/

Το καλοκαίρι του 2019 έρχεται το νέο παιδικό animation φιλμ “Μπάτε Σκύλοι Αλέστε 2 -Secret Life of Pets 2”

Το καλοκαίρι του 2019 έρχεται το νέο παιδικό animation φιλμ  “Μπάτε Σκύλοι Αλέστε 2 -Secret Life of Pets 2”

Σε διανομή από την Tulip entertainment

Η 1η ταινία του «Secret Life of Pets – Μπάτε σκύλοι αλέστε» το καλοκαίρι του 2016 είχε «σκίσει» εμπορικά με 875 εκατομμύρια δολάρια παγκόσμιες εισπράξεις. Επόμενο λοιπόν είναι να ετοιμάστηκε η συνέχεια και το νέο μεταγλωττισμένο trailer της παιδικής διασκεδαστικής ταινίας animation “Μπάτε Σκύλοι Αλέστε 2 -Secret Life of Pets 2” είναι γεγονός ενόψει της πρεμιέρας της στις Ελληνικές αίθουσες τον Αύγουστο του 2019 από την Tulip entertainment.

Στις ΗΠΑ το sequel της πετυχημένης ταινίας κινουμένων σχεδίων του 2016 θα βγει στις 7 Ιουνίου 2019.

Η ταινία μας καλεί να μάθουμε τι σκέφτονται και κάνουν τα κατοικίδιά μας όταν εμείς απουσιάζουμε από το σπίτι.

Σκηνοθεσία όπως και στην 1η ταινία: Κρις Ρενό.

Συν-σκηνοθεσία: Τζόναθαν Ντελ Βαλ

Σενάριο:     Μπρίαν Λίντς

Παραγωγή:  Κρις Μελεντάντρι, Τζάνετ Χέλι.

Η ταινία κινουμένων σχεδίων «Μπάτε Σκύλοι Αλέστε 2» είναι η συνέχεια της επιτυχημένης ταινίας του 2016 για τις ζωές των αγαπημένων μας κατοικίδιων και τί κάνουν όταν εμείς πηγαίνουμε καθημερινά στις δουλειές ή στο σχολείο μας! Ο ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της εταιρίας Illumination Κρις Μελεντάντρι και η μόνιμη συνεργάτης του Τζάνετ Χέλι δημιούργησαν το διασκεδαστικό sequel της αγαπημένης κωμωδίας!

Στην ταινία Μπάτε Σκύλοι Αλέστε 2 επιστρέφει ο σεναριογράφος Μπρίαν Λίντς (Minions) και ο σκηνοθέτης Κρις Ρενό (Εγώ, ο Απαισιότατος, Λόραξ).

Όσο για το φωνητικό καστ της πρωτότυπης Αμερικάνικης κόπιας περιλαμβάνει τον Αμερικανό μαύρο κωμικό Kevin Hart, την Tiffany Haddish, τον σπουδαίο Harrison Ford, την Jenny Slate, κ.α.

Επιμέλεια: Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Σχόλια

Culture