Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

ΤΗ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ "VICE" ME TON AΓΝΩΡΙΣΤΟ ΚΡΙΣΤΙΑΝ ΜΠΕΙΛ ΩΣ ΝΤΙΚ ΤΣΕΝΕΙ- ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΟΣΚΑΡ

ΤΗ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ "VICE&...

Η βιογραφία του αντιπροέδρου του Τζορτζ Μπους

Από τον βραβευμένο με Όσκαρ συνσεναριογράφο και σκηνοθέτη της ταινίας «Το Μεγάλο Σορτάρισμα» Adam McKay, έρχεται η ταινία «Vice», στην οποία ο 44χρονος Αγγλοαμερικανός ηθοποιός Κρίστιαν Μπέιλ μεταμορφώνεται στην κυριολεξία στον πρώην αντιπρόεδρο των ΗΠΑ Ντικ Τσένεϊ.

Η ταινία που ήδη Μέσα ενημέρωσης στο εξωτερικό, θεωρούν ότι μπορεί να κάνει την έκπληξη στα ερχόμενα βραβεία Όσκαρ, θα κάνει πρεμιέρα στις 27 Δεκεμβρίου 2018 στους Ελληνικούς κινηματογράφους σε διανομή από την ODEON και την AUDIO VISUAL. Στις ΗΠΑ θα βγει ανήμερα τα Χριστούγεννα.

Λίγα λόγια για την ταινία:

Η κινηματογραφική βιογραφία του αμφιλεγόμενου Ντικ Τσένεϊ και ο καθοριστικός ρόλος του στην εμπόλεμη εξωτερική πολιτική της Αμερικής. Το «Vice» δείχνει κωμικά και γλαφυρά πώς ένας γραφειοκράτης από την Ουάσινγκτον ανελίχθηκε ήσυχα σε έναν από τους πιο ισχυρούς ανθρώπους στον κόσμο ως Αντιπρόεδρος του Τζορτζ Μπους σε μια περίοδο που στιγματίστηκε από την επίθεση της 11ης Σεπτεμβρίου και τις στρατιωτικές επιχειρήσεις των ΗΠΑ σε Ιράκ και Αφγανιστάν.

Ο Ντικ Τσένεϊ αναδιαμόρφωσε την Αμερική και τον κόσμο με τρόπους που εξακολουθούν να επηρεάζουν τις εξελίξεις μέχρι και σήμερα. Όσο για το καστ του φιλμ είναι εντυπωσιακό και περιλαμβάνει εκτός του βραβευμένου με Όσκαρ β’ ανδρικού Κρίστιαν Μπέιλ, την Amy Adams στο ρόλο της Lynne Cheney, τον Steve Carell και τον Sam Rockwell που κέρδισε φέτος το Όσκαρ β’ ανδρικού.

Την ταινία αναμένεται να την δούμε και στην Πάτρα.

O Κρίστιαν Μπέιλ μοιάζει αγνώριστος στο ρόλο του Ντικ Τσένεϊ. Η φωτ. από την Anna Purna pictures είναι από ανάρτηση του cnn.com.

Επιμέλεια: Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture