Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

BEST VIEW

/

ΞΗΜΕΡΩΘΗKΑΝ ΣΤΙΣ MELISSES: ΜΙΑ ΒΡΑΔΙΑ ΜΕ ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΟ ΧΟΡΟ ΚΑΙ ΔΗΜΟΦΙΛΗ HITS, ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

ΞΗΜΕΡΩΘΗKΑΝ ΣΤΙΣ MELISSES: ΜΙΑ ΒΡΑΔΙΑ ΜΕ...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Τρέλανε τα κορίτσια ο Χρήστος Μάστορας

Ως τις 5 το πρωί τραγουδούσαν οι Melisses το περασμένο σαββατόβραδο στην Apotheosis της Ηρώων Πολυτεχνείου, σε ένα απερίγραπτο ξεφάντωμα (κατά πολλούς ήταν το καλύτερο live τους ως τώρα στα μέρη μας). Ο διοργανωτής Χάρης Παναγόπουλος σχολιάζει πως «ο κόσμος ήταν στον «αέρα» διαρκώς και ουδείς σταμάτησε να χορεύει» ενώ ο χώρος λειτούργησε υποδειγματικά ως η νέα πρόταση της πόλης για clubbing.

 

Το κοσμαγάπητο συγκρότημα που είχε ξανάρθει τον Ιούνιο στην εκκίνηση της θερινής του τουρνέ, επανήλθε δριμύτερο «κλείνοντας» την περιοδεία με καταιγιστικό τρόπο. Το κέφι ήταν αμείωτο χάρη σε ένα πρόγραμμα που είχε «απ’ όλα»: τις μεγάλες επιτυχίες του γκρουπ μαζί με όλα τα ποπ και λαικά χιτ των ημερών μας. Επιπλέον, ο επικεφαλής Χρήστος Μάστορας και όλη η μπάντα ήταν απίστευτα επικοινωνιακοί με το κοινό και ειδικά τα κορίτσια «παραληρούσαν»  ζητώντας τραγούδια, αφιερώσεις και αυτόγραφα.

Το πάρτι ξεκίνησε λίγο πριν τα μεσάνυχτα και οι Melisses εμφανίστηκαν στη 1.30. Μοναδικά «ξεσηκωτικοί» έκαναν μονάχα ένα εικοσάλεπτο διάλειμμα παρασύροντας στους ρυθμούς τους ακροατές από 18 ως 50 ετών. Μάλιστα, επί σκηνής ευχαρίστησαν το Χάρη Παναγόπουλο για την άψογη, αποκλειστική συνεργασία τα τελευταία χρόνια και ευχήθηκαν να είναι γούρικοι με το «ποδαρικό» τους στο νέο χώρο της Apotheosis.

Θυμίζουμε πως η εταιρεία Harris the Events γνωστοποίησε πρόσφατα τη νέα της έδρα για εκδηλώσεις και live, με επόμενο ραντεβού το Σάββατο 13 Οκτωβρίου και καλεσμένο τον περιζήτητο τραγουδιστή Πέτρο Ιακωβίδη. Τα στιγμιότυπα πάντως από τις Melisses μιλούν από μόνα τους και επιβεβαιώνουν πως έπεται εκρηκτική συνέχεια.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View