ΕΚΛΟΓΕΣ 2019

TrollΕΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ

/

Αποκλειστικό (Νο 101): Ανατροπή! Η Γιάννα Τερζή στον τελικό της Γιουροβίζιον

Αποκλειστικό (Νο 101): Ανατροπή! Η Γιάννα Τερζή στον τελικό της Γιουροβίζιον
Σταθόπουλος Τάσσος

Εγινε δεκτή η ένστασή της

Η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ ανέτρεψε μετά από δεκάωρη διάσκεψη την πρωτόδικη απόφαση και δικαίωσε την Γιάννα Τερζή η οποία προκρίνεται και θα συμμετάσχει κανονικά στον αυριανό τελικό της Γιουροβίζιον.

Η απόφαση έγινε γνωστή τα ξημερώματα της Παρασκευής και έγινε άμεσα αποδεκτή και από την ΕBU.

Mάλιστα για την αποφυγή τεχνικών προβλημάτων και τρικλοποδιών όπως κατήγγειλε η νεαρή καλλιτέχνης, στη σκηνή θα είναι ξένοι τεχνικοί με επικεφαλής την Ισπανίδα ηλεκτρομηχανικό, Ντολόρες Μπουρμπαλάν, η οποία είναι η σύζυγος του Ισπανού διαιτητή, που για παρόμοιο λόγο κλήθηκε να διευθύνει τον τελικό Κυπέλλου.

Σημειώνεται πως επειδή δεν άρεσε το «όνειρο μου», η Τερζή, η οποία θα βγει τελευταία στον διαγωνισμό, αποφάσισε να τραγουδήσει τον ύμνο της νικήτριας του τελικού Κυπέλλου, δηλαδή ή το «Εμπρός της ΑΕΚ παλικάριαααααααα» ή το «Δικέφαλε, δικέφαλε αετέ μαυραετεεεεεεεέ».

* Οι φήμες που θέλουν, ελέω Μποτία, την Φουρέιρα να άδει το «Περαία μου, Περαία μου με τον Σαρωνικό σου», ελέγχονται ως ανακριβείς.

 


Το κείμενο είναι troll και όπως είναι προφανές έχει χιουμοριστικό χαρακτήρα. Δείτε κι άλλα troll:Αποκλειστικό (Νο 100): Στο φενγκ σούι αποδίδεται η απόφαση για την αντιδρόμηση της Κανακάρη

Σχόλια

Trollερά πράγματα