Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ο ΚΩΣΤΑΣ ΛΟΓΑΡΑΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΜΥΘΙΣΤΟΡΗΜΑ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΣΤΑ ΒΡΑΒΕΙΑ PUBLIC

Ο ΚΩΣΤΑΣ ΛΟΓΑΡΑΣ  ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΥΤ...

Με το τελευταίο του βιβλίο «Τα Πουλιά με το μαύρο κολάρο»

Στη λίστα με τα top 11 βιβλία στη κατηγορία του καλύτερου μυθιστορήματος της περασμένης χρονιάς των βραβείων Public, κατάφερε να προκριθεί ο συμπολίτης συγγραφέας Κώστας Λογαράς με το τελευταίο του βιβλίο «Τα Πουλιά με το μαύρο κολάρο» που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Καστανιώτη και έχει προξενήσει θετικά σχόλια.

Ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος στην συγκεκριμένη κατηγορία όπου συνυποψήφια είναι μεταξύ άλλων τα βιβλία «Ο Κανίβαλος που έφαγε έναν Ρουμάνο» του Δημήτρη Σωτάκη, «Ευτυχισμένες Οικογένειες» του Δημήτρη Στεφανάκη, «Αν μ’ άφηνες τη λέξη να σου μάθω» του Δημήτρη Μπουραντά, «Φως μέσα στη θύελλα» του Κώστα Κρομμύδα, «Ιστορία χωρίς όνομα» του Στέφανου Δάνδολου, κ.α.

Στο link παρακάτω:
http://www.publicbookawards.gr/2018/vote2018.php μπορείτε να δείτε, σε αλφαβητική σειρά, τα υποψήφια βιβλία που αναδείχθηκαν από τις ψήφους του κοινού στην Α' Φάση των Βραβείων Βιβλίου Public. Το κοινό μπορεί να συνεχίζει να ψηφίζει για να αναδείξει το μεγάλο φετινό νικητή της κατηγορίας του καλύτερου μυθιστορήματος και αξίζει να θυμίσουμε πως "Τα πουλιά με το μαύρο κολάρο" έχουν μέχρι στιγμής καταφέρει να είναι στα ευπώλητα βιβλία της περιόδου.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις