Σήμερα στο "Δ. Τόφαλος"
Ο Προμηθέας με μοναδικό στόχο να επιστρέψει στα νικηφόρα αποτελέσματα θα υποδεχθεί σήμερα στις 6.30 το απόγευμα στο "Δ. Τόφαλος" την ΑΕΚ, στο πλαίσιο 11ης αγωνιστικής του μεγάλου πρωταθλήματος των ανδρών. Η πατρινή ομάδα προέρχεται από συνεχόμενες ήττες και ευελπιστεί μετην βοήθεια των φιλάθλων της να πανηγυρίσει άλλη μία ιστορική νίκη.
Και αυτό γιατί στα προηγούμενα μεταξύ τους παιχνίδια η ΑΕΚ ήταν η νικήτρια και των δύο πρώτων αγώνων της με τον Προμηθέα στο πλαίσιο της Stoiximan.gr Basket League, στην περσινή σεζόν. Επικράτησε τόσο στην Πάτρα όσο και στην Αθήνα με διψήφιες διαφορές.
Στο παιχνίδι της αχαϊκής πρωτεύουσας, η «Ένωση» επιβλήθηκε του Προμηθέα με το εμφατικό 86-67 στις 4 Μαρτίου 2017. Η δεύτερη και τρίτη περίοδος των οποίων τα επιμέρους σκορ ήταν 18-28 και 11-23 αντίστοιχα, έκριναν τον αγώνα, με την ΑΕΚ να στηρίζεται στο δίδυμο των Κώστα Βασιλειάδη (17 πόντοι με 5/7 τρίποντα και επτά ριμπάουντ) και Λουκά Μαυροκεφαλίδη (15 πόντοι και επτά ριμπάουντ). Για τον Προμηθέα 15 πόντους και έξι ριμπάουντ είχε ο Μίροσλαβ Τόντιτς ενώ από 11 πόντους είχαν Μπλάσινγκεϊμ και Τζόουνς.
Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr










