Επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον Βρετανός ρεπόρτερ
Αίσθηση προκάλεσε το χτεσινό δημοσίευμα στην Αγγλία που ανέφερε ότι ο Φέργκιουσον θέλει τον Τοροσίδη για αντικαταστάτη του Γκάρι Νέβιλ. Μάλιστα, το επιβεβαιώνει ο άνθρωπος που το έγραψε και τονίζει ότι οι πληροφορίες του προέρχονται από την Αθήνα. Ο λόγος βέβαια για τον Στιούαρτ Μάθισον, ο οποίος μίλησε στην εφημερίδα Goal.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του Βρετανού ρεπόρτερ:
«Μια πηγή που έχω στην Αθήνα με πληροφόρησε ότι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει στείλει άνθρωπο να παρακολουθήσει τον Τοροσίδη. Δεν ήρθε ο Μάρτιν Φέργκιουσον, ο αδερφός του σερ Αλεξ που παρακολουθεί παίκτες σε όλον τον κόσμο, αλλά κάποιος άλλος.
Και δεν ξέρω σε ποιον αγώνα ακριβώς ήρθε. Βέβαια, η Γιουνάιτεντ επισήμως δεν επιβεβαιώνει τίποτα. Όταν ολοκληρώνεται κάποια μεταγραφή, τότε μόνο μας ενημερώνει. Έτσι γίνεται εδώ στην Αγγλία.
Ήδη στη θέση του δεξιού οπισθοφύλακα παίζει ο Βραζιλιάνος Ραφαέλ ντα Σίλβα. Ο Γκάρι Νέβιλ δεν είναι πια βασικός. Υπάρχουν, άλλωστε, κι άλλες λύσεις εκ των έσω, όπως ο Γουές Μπράουν και ο Τζον Ο’ Σέι. Αν επείγει κάτι, είναι η αντικατάσταση των Πολ Σκόουλς και Ράιαν Γκιγκς».
Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr










