Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Ταξίδι Αδαμίδη για το γηπεδικό business plan

Ταξίδι Αδαμίδη για το γηπεδικό business plan

Μυστικός κρατείται ο προορισμός του προέδρου της ΑΕΚ

Το όραμα της κατασκευής γηπέδου στην Νέα Φιλαδέλφεια, μοιάζει να είναι αυτή την στιγμή η μοναδική αχτίδα φωτός στο σκοτεινό τούνελ που έχει μπει η ΑΕΚ. Γι αυτό και η διοίκηση δείχνει αποφασισμένη να «τρέξει» το πρότζεκτ. Και παράλληλα με τις κινήσεις που κάνουν οι άνθρωποι της ΑΕΚ προκειμένου να πάρουν το πράσινο φως της πολιτείας για το αρχιτεκτονικό σχέδιο, φαίνεται να δουλεύουν και business plan του έργου.

Ο πρόεδρος Σταύρος Αδαμίδης και ο σύμβουλός του και δεύτερος τη τάξει στην ΠΑΕ Γιώργος Κωνσταντινίδης, έχουν κάνει ταξίδι -αστραπή, προκειμένου να κάνουν συναντήσεις που αφορούν το οικονομικό κομμάτι της κατασκευής γηπέδου στην Νέα Φιλαδέλφεια.

Ενδεχομένως πρόκειται για ραντεβού με εταιρία ή εταιρίες που ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν(πιθανότατα με την μορφή χορηγιών) στο business plan του έργου. Επίσης δεν μπορεί να αποκλειστεί το ενδεχόμενο ο πρόεδρος της ΠΑΕ και ο στενός του συνεργάτης, να είχαν μια πρώτη διερευνητική συνάντηση με τράπεζα, για το ζήτημα της χρηματοδότησης του έργου.

Όσο για τον προορισμό, επισήμως κρατείται μυστικός. Ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες, ο Σταύρος Αδαμίδης και ο Γιώργος Κωνσταντινίδης έχουν ταξιδέψει στην Κύπρο. Και πιθανότατα αύριο θα επιστρέψουν, καθώς ο πρόεδρος της ΠΑΕ έχει προγραμματίσει να δώσει το παρών στην εκδήλωση για την έναρξη της συνεργασίας της ΑΕΚ με την ΜΚΟ «Γιατροί χωρίς σύνορα».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports