Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Ολυμπιακός: Με το βλέμμα στην Τρίπολη

Ολυμπιακός: Με το βλέμμα στην Τρίπολη

Συνάντηση Μαρινάκη με τους οργανομένους

Με ένα λιτό και απόλυτα κατανοητό «Μπράβο σε όλους σας για τη νίκη στη Λάρισα» από τον Ερνέστο Βαλβέρδε ξεκίνησε το απόγευμα η προετοιμασία των ερυθρολεύκων για το εκτός έδρας ματς της Τετάρτης με τον Αστέρα. Ο Ισπανός τεχνικός δεν έκανε κάποια ομιλία στους ποδοσφαιριστές του για το παιχνίδι του Κυπέλλου με την ομάδα της Πελοποννήσου κάτι το οποίο αναμένεται να πράξει στην αυριανή απογευματινή προπόνηση, τελευταία πριν την αναχώρηση για την Τρίπολη.

Εκτός πλάνων του Βαλβέρδε για το συγκεκριμένο ματς είναι ο απόντας Ντουντού που βρίσκεται στη Βραζιλία για την αποθεραπεία του, καθώς επίσης και οι Ρόμενταλ και Νέμεθ που δεν έβγαλαν σήμερα το πρόγραμμα των υπολοίπων και κατά πάσα πιθανότητα θα κοπούν από την αποστολή που θα ανακοινωθεί αύριο.

«Άλλο πρωτάθλημα και άλλο κύπελλο»

Στον Πειραιά υπάρχει ικανοποίηση για το +5 στο πρωτάθλημα από τον Παναθηναϊκό αλλά όπως λένε χαρακτηριστικά: «Άλλο το πρωτάθλημα και άλλο το κύπελλο. Μας περιμένει ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι για το κύπελλο το οποίο πρέπει να κερδίσουμε. Όποιος χάσει μένει εκτός διοργάνωσης και αν την πατήσουμε δεν θα έχουμε κάνει απολύτως τίποτα ως τώρα. Πρέπει οπωσδήποτε να πάρουμε τη νίκη – πρόκριση για να κάνουμε και καλές γιορτές» λένε από τον Ολυμπιακό.

Μεταγραφικό… μέτωπο

Η αλήθεια είναι ότι πέραν της υπόθεσης Κέβιν Μιραλάς η οποία «τρέχει», στον Ολυμπιακό δεν δείχνουν να βιάζονται ιδιαίτερα για την ενίσχυση στις μεταγραφές του Γενάρη. Σίγουρα ο «μηχανισμός» έχει πάρει μπρος όμως δεν υπάρχει καμία απολύτως βιασύνη αφού το +5 από τον Παναθηναϊκό δίνει μεγάλη άνεση κινήσεων στους ερυθρόλευκους, κάτι που θα ήταν εντελώς διαφορετικό αν το 5 είχε αρνητικό πρόσημο μπροστά…

Γαλλία, Ισπανία και Αγγλία

Ονόματα παρελαύνουν πολλά στο μεταγραφικό μέτωπο των ερυθρολεύκων. Από τον Πειραιά όμως ξεκαθαρίζουν ότι έχουν εντοπίσει τρεις τέσσερις περιπτώσεις τις οποίες θα διερευνήσουν εξονυχιστικά. Πρόκειται για παίκτες με ευρωπαϊκή εμπειρία, όχι απαραίτητα ευρωπαίους, οι οποίοι αγωνίζονται σε Γαλλία, Ισπανία και Αγγλία.

Τα λέει με «Θύρα 7» ο Μαρινάκης

Συνάντηση με εκπροσώπους της «θύρας 7» θα έχει το απόγευμα της Τρίτης ο Βαγγέλης Μαρινάκης. Ο μεγαλομέτοχος των ερυθρολεύκων θα τα πει όπως συνηθίζει άλλωστε με εκπροσώπους των οργανωμένων κυρίως για θέματα που έχουν να κάνουν με την προστασία της ομάδας από παρατράγουδα στην εξέδρα.

Ο ισχυρός άνδρας των πειραιωτών είναι απόλυτα ικανοποιημένος από τη συμπεριφορά των φίλων του Ολυμπιακού και αυτό που αναμένεται να βγει από την αυριανό συνάντηση είναι η στήριξή του στις προσπάθειες που καταβάλλουν οι οργανωμένοι για να είναι «εκκλησία» το Καραϊσκάκη, χωρίς ντου των οπαδών στον αγωνιστικό χώρο, χωρίς λιθοβολισμούς και εκτόξευση καπνογόνων όπως γίνεται σε άλλα γήπεδα της χώρας μας.

Παράλληλα, θα γίνει και μια κουβέντα σχετικά με τις προθέσεις της διοίκησης για μεταγραφική ενίσχυση το Γενάρη.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports