Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

BEST VIEW

/

MOΣΤΡΑ ΒΕΝΕΤΙΑΣ: ΞΑΝΑ ΜΑΖΙ ΡΟΜΠΕΡΤ ΡΕΝΤΦΟΡΝΤ- ΤΖΕΙΝ ΦΟΝΤΑ, ΥΠΕΡΚΟΜΨΗ Η 79ΧΡΟΝΗ ΣΤΑΡ, ΤΟΝ ΑΠΟΚΑΛΕΣΕ «GREAT KISSER»!

MOΣΤΡΑ ΒΕΝΕΤΙΑΣ: ΞΑΝΑ ΜΑΖΙ ΡΟΜΠΕΡΤ ΡΕΝΤΦ...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Δυο είδωλα ξαναερωτεύονται

Σαράντα χρόνια μετά το λατρεμένο, τρυφερό φιλμ «Ξυπόλυτοι στο πάρκο» τα δυο μεγάλα είδωλα του Χόλιγουντ Ρόμπερτ Ρέντφορντ και Τζέιν Φόντα έσμιξαν και πάλι στη Μόστρα της σινεφίλ, υδάτινης Βενετίας με αφορμή τη νέα τους αισθηματική ταινία «Our Souls at Night», που θα προβληθεί στο Netflix στα τέλη Σεπτεμβρίου. Το θρυλικό κινηματογραφικό ζευγάρι ξεσήκωσε τα φλας στο κόκκινο χαλί (photocall προώθησης και πρεμιέρα) και παρέλαβε τιμητικούς Χρυσούς Λέοντες από τα χέρια του διευθυντή του Φεστιβάλ Αλμπέρτο Μπαρμπέρα.

Ηταν οι σταρ που μεσουρανούσαν τις δεκαετίες ’60 και ΄70 όχι μόνο με τις ταινίες τους αλλά και με την ομορφιά τους. Εκείνος είχε δηλώσει πως «έχουν μεγάλη ιστορία και θέλει να γυρίσει μια τελευταία ταινία μαζί της πριν πεθάνει» και εκείνη πως «θέλει να τον ερωτευτεί και πάλι».

Όπως φάνηκε, στη βενετσιάνικη συνάντησή τους ένιωθαν πολύ άνετα μεταξύ τους καθώς διατηρούν την αλλοτινή χημεία. Η 79χρονη Φόντα ανέφερε τολμηρά πώς επιθυμούσε μια ακόμα σκηνή σεξ μαζί του και πως φιλάει υπέροχα. «Ηταν ευχάριστο να τον φιλάω στα 20 αλλά και τώρα που πλησιάζω τα 80» δήλωσε. Εδειχνε πάντως πολύ συγκινημένη αγκαλιάζοντας τον 81χρονο παρτενέρ της στη σκηνή, ενώ έφθασε στην εκδήλωση συνοδευμένη από τον 44χρονο γιο της ηθοποιό Τόι Γκάριτι. Τα φλας άστραψαν με την άψογη πρωινή εμφάνιση της Φόντα με ολόσωμη λευκή φόρμα Alberta Ferreti που τόνιζε τη λεπτή σιλουέτα της αλλά και με την επίσημη περιβολή της μια ολοκέντητη ασημένια ρομαντική τουαλέτα Marchesa με πρόσθετα γαλάζια λουλούδια και παπούτσια Christian Louboutin.

Οι δυο σταρ έχουν δηλώσει στο παρελθόν υπερήφανοι για τις ρυτίδες τους και ανήκουν στην κάστα εκείνων με την πολιτική, ακτιβιστική, πολιτισμική δράση. Στο νέο τους φιλμ ενσαρκώνουν δυο ηλικιωμένους συνταξιούχους γείτονες σε μικρή πόλη του Κολοράντο οι οποίοι μοιράζονται τα συμβάντα της ζωής τους και αγαπιούνται. Η Φόντα την θεωρεί μια ιστορία για την ελπίδα στην ανθρώπινη ζωή.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View