Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Οι Ράιαν Ρέινολντς και Σάμιουελ Τζάκσον σμίγουν τις δυνάμεις τους στην κωμική περιπέτεια "Ο Σωματοφύλακας του Εκτελεστή"

Οι Ράιαν Ρέινολντς και Σάμιουελ Τζάκσον ...

Θα δούμε την ταινία στις 17 Αυγούστου 2017 στις ελληνικές αίθουσες

Ταυτόχρονα σχεδόν με τις ΗΠΑ, θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες της χώρας μας το καλοκαίρι και πιο συγκεκριμένα στις 17 Αυγούστου 2017, σε διανομή από την εταιρεία Odeon, η κωμική περιπέτεια «Ο Σωματοφύλακας του Εκτελεστή – The Hitman’s Bodyguard» που προμοτάρεται ως η κωμωδία της χρονιάς!

Πρωταγωνιστές του φιλμ που αναμένεται με ενδιαφέρον είναι ο Καναδός σταρ Ράιαν Ρέινολντς και ο Σάμιουελ Τζάκσον.

Το φετινό καλοκαίρι λοιπόν βρίσκεται προ των πυλών και «Ο Σωματοφύλακας του Εκτελεστή», η εκρηκτική αστυνομική κωμωδία, όπως δείχνει και από το σχετικό τρέιλερ που έχει δοθεί στη δημοσιότητα, θα καταφθάσει στις ελληνικές αίθουσες και στην Πάτρα, στα Στερ/Odeon στη Βέσο Μάρε, στο δεύτερο μισό του Αυγούστου, στις 17/8/2017.

Δύο σταρ του Χόλιγουντ, ο «καυτός» από το «Deadpool», Ράιαν Ρέινολντς, και ο πάντα αγαπημένος Σάμιουελ Λ. Τζάκσον του «Pulp Fiction» και του «Captain America, Ο Στρατιώτης του χειμώνα», είναι οι απόλυτοι πρωταγωνιστές αυτής της κωμωδίας δράσης, στους ρόλους δύο άσπονδων εχθρών που αναγκάζονται να συμμαχήσουν.

Σύμφωνα με το διασκεδαστικό στόρι, ο κορυφαίος σωματοφύλακας στον κόσμο (Ράιαν Ρέινολντς), καλείται να προστατεύσει τη ζωή του θανάσιμου εχθρού του, ενός από τους πιο διαβόητους εκτελεστές του πλανήτη (Σάμιουελ Λ. Τζάκσον). Ο ασταμάτητος σωματοφύλακας και ο αδίστακτος δολοφόνος, βρίσκονται για χρόνια αντιμέτωποι, αλλά τώρα θα βρεθούν μαζί για ένα απίστευτα τρελό 24ωρο.

Κατά τη διάρκεια της άγριας περιπέτειας που θα τους μεταφέρει από την Αγγλία έως τη Χάγη, θα αντιμετωπίσουν καταδιώξεις με αυτοκίνητα, αλλόκοτες περιπέτειες με το πλοίο, αλλά και έναν ανελέητο δικτάτορα της Ανατολικής Ευρώπης, που διψάει για αίμα

Η σκηνοθεσία είναι του Πάτρικ Χιούζ και εκτός των Ράιαν Ρέινολντς, Σάμιουελ Λ. Τζάκσον, παίζουν και οι Γκάρι Όλντμαν, Σάλμα Χάγιεκ.

Επιμέλεια: Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture