Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Μπάσκετ: Παρελθόν ο Κίκι Κλαρκ από τον Προμηθέα

Μπάσκετ: Παρελθόν ο Κίκι Κλαρκ από τον Προμηθέα

Ο Αμερικανός γκαρντ τραυματίστηκε στην αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό

Παρελθόν αποτελεί από τον Προμηθέα Πατρών ο Κίκι Κλαρκ. Ο Αμερικανός γκαρντ τραυματίστηκε στην αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό για την 14η αγωνιστική της Α1 και θα χρειαστεί να περάσει την πόρτα του χειρουργείου για να αποθεραπευθεί.

Η επιθυμία του Κλαρκ, όμως, να χειρουργηθεί στις Ηνωμένες Πολιτείες οδήγησε αναγκαστικά στην λύση της συνεργασίας του με τους Πατρινούς.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:

«Η ΚΑΕ Προμηθέας ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας με τον Κίκι Κλαρκ. Ο Αμερικανός γκαρντ είναι ένας άψογος επαγγελματίας και ένα υπόδειγμα ανθρώπου και βοήθησε τα μέγιστα την ομάδα μας στη μέχρι τώρα πορεία της στην Basket League.

Έπειτα από τον σοβαρό τραυματισμό του κατά τη διάρκεια του αγώνα με τον Παναθηναϊκό, o Κίκι επέστρεψε στην Αμερική, για να υποβληθεί σε χειρουργείο από τον γιατρό που τον παρακολουθεί, αλλά και για να είναι κοντά στην οικογένειά του.

Θα τον θεωρούμε για πάντα μέλος της «οικογένειάς» μας, η πόρτα της ομάδας θα είναι πάντοτε ανοικτή για αυτόν και του ευχόμαστε καλή τύχη στη συνέχεια της καριέρας του».

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μπάσκετ: Φήμες Μπλάσινγκεϊμ για αντί Κλαρκ στον Προμηθέα

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports