Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

ME ΓΕΜΑΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ 29/1 ΟΙ "ΜΙΚΡΑΣΤΟΙ" ΤΟΥ ΔΗΠΕΘΕ. ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΙΧΘΟΥΝ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΛΟΓΩ ΕΝΑΡΞΗΣ

ME ΓΕΜΑΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ 29/1 ΟΙ &...

Σκέψεις για το τί θα ακολουθήσει

Εντύπωση προξενεί το γεγονός ότι η παράσταση «Οι Μικροαστοί» του Γκόρκι που έχει ανέβει φέτος το χειμώνα από το ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας, τελικά δεν θα πάρει παράταση αλλά ο κύκλος των προγραμματισμένων παραστάσεων θα ολοκληρωθεί την Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2017.

Σύμφωνα με πληροφορίες του thebest.gr, το έργο στο νέο αυτό ανέβασμα από τον Κώστα Καζάκο με μία πλειάδα εξαιρετικών ηθοποιών, έχει κερδίσει τους θεατές και κόβονται κατά μέσο όρο 160-180 εισιτήρια ανά παράσταση ενώ τις Κυριακές δεν υπάρχει συνήθως κανένα διαθέσιμο εισιτήριο.

Στις 7 πλέον παραστάσεις που απομένουν ήδη το ενδιαφέρον είναι μεγάλο και σύλλογοι αλλά και μεμονωμένοι θεατές σπεύδουν να κλείσουν θέση.  Όπως λέγεται οι «Μικροαστοί» κατεβαίνουν και ολοκληρώνουν τον κύκλο τους με γεμάτο το θέατρο. Λόγω και του κόστους της, η παράσταση δεν είναι δυνατό να ταξιδέψει και κάπου αλλού αν και θα έπρεπε έστω για λίγες μέρες να μεταφερόταν και στην Αθήνα όπως συνέβαινε κατά παρελθόν με άλλες κεντρικές θεατρικές παραγωγές του ΔΗΠΕΘΕ όπως το «Λεωφορείο ο πόθος», κ.α.

Στο μεταξύ το Σάββατο 21/1 λόγω της τελετής έναρξης του Πατρινού Καρναβαλιού 2017 και της βαβούρας που θα επικρατεί στην πλατεία Γεωργίου Α’, δεν θα γίνει παράσταση.

Υπενθυμίζουμε πως το έργο θα παιχθεί στις 19, 20/1 στις 21.00, στις 22/1 στις 19.00 και στις 26-28/1 στις 21.00 και την Κυριακή 29/1 στις 19.00.

*Τέλος δεν αποκλείεται ο καλλιτεχνικός διευθυντής του ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας Κώστας Καζάκος να προβεί στην ετοιμασία και ανέβασμα μίας νέας μικρής αυτή τη φορά παραγωγής την άνοιξη. Ωστόσο αυτό θα εξαρτηθεί από το τι μέλλει γενέσθαι με την καλοκαιρινή παράσταση του ΔΗΠΕΘΕ που όπως έχουμε ξαναγράψει, πιθανόν να είναι έργο αρχαίου δράματος. Οι αποφάσεις αναμένεται να ληφθούν μέσα στην κρίσιμη αυτή εβδομάδα.

Επιμέλεια: Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture