Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Μέτρια τα πάει στις ΗΠΑ αλλά πρωτιά στην Ελλάδα για τον Μαικλ Φασμπέντερ και το φιλμ «Assassin’s Creed»

Μέτρια τα πάει στις ΗΠΑ αλλά πρωτιά στην...

Προβάλλεται και στην Πάτρα - Το πρώτο τετραήμερο του έκοψε πανελλαδικά κοντά στα 54.000 εισιτήρια

Μπορεί στο Αμερικάνικο box office να «ζορίζεται»  και να έχει μείνει κάπως πίσω από πλευράς εισπράξεων, εν τούτοις στην Ελλάδα ήρθε 1ο σε εισιτήρια το περασμένο τετραήμερο 5 με 8 Ιανουαρίου 2017.

Ο λόγος για την περιπέτεια «Assassin’s Creed» με πρωταγωνιστές τον 40χρονο γόη Μάικλ Φασμπέντερ και την Μαριόν Κοτιγιάρ, που σύμφωνα με στοιχεία από την ανάρτηση του flix.gr, σε 68 αίθουσες πανελλαδικά έκοψε σχεδόν 54.000 εισιτήρια. Η ταινία προβάλλεται και στην Πάτρα στα Στερ/Odeon στη Βέσο Μάρε και έχει προσελκύσει κοινό, κυρίως λάτρεις του ομώνυμου βίντεο-γκέιμ αλλά και φαν του Φασμπέντερ.

Στις ΗΠΑ πάντως η συγκεκριμένη πολυδιαφημισμένη και ακριβή ταινία μέχρι στιγμής έχει φτάσει τα 50 εκατομμύρια δολάρια σε δυόμιση εβδομάδες προβολής όταν το φημολογούμενο κόστος της έχει κυμανθεί στα 120 εκατομμύρια. Στις εισπράξεις πάντως ήδη προστίθενται και τουλάχιστον άλλα 51 εκατομμύρια από τον υπόλοιπο κόσμο. Η σκηνοθεσία του φιλμ είναι του Τζάστιν Κουρζέλ.

Μέσω μιας επαναστατικής τεχνολογίας που ξεκλειδώνει τις γενετικές του μνήμες, ο Κάλουμ Λιντς (Μάικλ Φασμπέντερ) βιώνει τις περιπέτειες του προγόνου του, Αγκιλάρ, στην Ισπανία του 15ου αιώνα. Ο Κάλουμ ανακαλύπτει ότι κατάγεται από μια μυστηριώδη κρυφή αδελφότητα, τους Assassins (Ασασίνους), και συγκεντρώνει φοβερές γνώσεις και ικανότητες για να αντιμετωπίσει την καταπιεστική και παντοδύναμη οργάνωση Templar στο σήμερα.

Ο Μάικλ Φασμπέντερ είναι και παραγωγός στην ταινία. «Το Assassin’s Creed είναι ένα κολοσσιαίο παιχνίδι σε ότι αφορά στην επιρροή που έχει παγκοσμίως», είπε ο παραγωγός Πάτρικ Κρόλει.

Το φιλμ διανέμει στην Ελλάδα η Odeon.

Από τις υπόλοιπες πρεμιέρες αρκετά καλά τα πήγε, δεδομένης και της μεγάλης διάρκειας της η νέα ταινία του Μάρτιν Σκορσέζε «Σιωπή» (διανομή από Σπέντζος) που σε 39 αίθουσες πανελλαδικά (παίζεται και στα Στερ/Οdeon στην Πάτρα) έκοψε πάνω από 22.000 εισιτήρια ενώ τα «Νυκτόβια πλάσματα» του στιλάτου Τομ Φορντ (διανομή από UIP) με ένα αληθινά πικρό φινάλε ξεπέρασαν τα 10.500 εισιτήρια σε 29 αίθουσες (ανάμεσα τους και το Πάνθεον και τα Στερ/Odeon στην Πάτρα).

Επιμέλεια: Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

H Έιμι Άνταμς στα "Νυκτόβια Πλάσματα".

H Έιμι Άνταμς στα "Νυκτόβια Πλάσματα".

H Έιμι Άνταμς στα "Νυκτόβια Πλάσματα".

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture