Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Η κοινωνική ταινία "Το Μέλλον" με την Ιζαμπέλ Ιπέρ από αυτή την Πέμπτη στις ελληνικές αίθουσες

Η κοινωνική ταινία "Το Μέλλον"...

Σε διανομή της Σπέντζος

Τo κοινωνικό φιλμ με τίτλο «Το Μέλλον –Things to Come - L’Avenir» διάρκειας 101 λεπτών, που είναι μία Γαλλογερμανική παραγωγή, σε σενάριο - σκηνοθεσία: Μία Χάνσεν-Λοβ, θα βγει στις ελληνικές κινηματογραφικές αίθουσες σε διανομή της Σπέντζος Φιλμ, από αυτή την Πέμπτη 17/11/2016.

Παίζει η εκλεκτή Γαλλίδα ηθοποιός Ιζαμπέλ Ιπέρ, την οποία πριν λίγο καιρό την είδαμε στην ταινία «Elle» του Πολ Βερχόφεν, και οι Αντρέ Μαρκόν,  Ρομάν Κολίνκα, Σάρα Λε Πικάρτ, Σολάλ Φορτέ,  Εντίθ Σκομπ.

Περίληψη :

Η Ναταλί διδάσκει φιλοσοφία σε ένα Λύκειο στο Παρίσι. Είναι παθιασμένη με την δουλεία της και απολαμβάνει να βυθίζεται στις σκέψεις και τους στοχασμούς της. Παντρεμένη με δύο παιδία μοιράζει τον χρόνο της ανάμεσα στην οικογένεια της, τους παλιούς  μαθητές της, και την πολύ κτητική μητέρα της. Μία μέρα ο σύζυγός της, της ανακοινώνει ότι θα την αφήσει για μία άλλη γυναίκα. Ελεύθερη πλέον (αν και χωρίς να το θέλει), θα πρέπει να  επαναπροσδιορίσει την ζωή της.

*Η ταινία έχει τιμηθεί με την Αργυρή Άρκτο καλύτερης σκηνοθεσίας στο 66ο Διεθνές Κινηματογραφικό Φεστιβάλ του Βερολίνου.

Το φιλμ ενδεχομένως να έρθει αργότερα για προβολή και στην Πάτρα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture