Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

BEST VIEW

/

ΑΚΗΣ ΚΑΡΑΒΙΩΤΗΣ: ΠΩΣ ΕΠΑΝΑΛΑΝΣΑΡΕ ΔΥΟ ΙΣΤΟΡΙΚΑ HOT SPOT ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗΣ ΚΑΙ ΠΕΡΑΤΖΑΔΑΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΑΣ, ΑΠΑΙΤΩΝΤΑΣ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ

ΑΚΗΣ ΚΑΡΑΒΙΩΤΗΣ: ΠΩΣ ΕΠΑΝΑΛΑΝΣΑΡΕ ΔΥΟ ΙΣ...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Clubbing με ονοματεπώνυμο

Ανήκει στη γενιά 30+ (Thirty and something που λένε) και την τελευταία διετία «κολύμπησε στα βαθιά», λες και ήταν έτοιμος από καιρό. Διαψεύδοντας αμφισβητίες, κακές γλώσσες και τις όποιες Κασσάνδρες  έσπευσαν να προδικάσουν καταστάσεις μετά τον αναπάντεχο θάνατο του πατέρα του, κατόρθωσε σε χρόνο- ρεκόρ να ανατρέψει τα δυσοίωνα προγνωστικά και να κάνει σημεία αναφοράς δυο πασίγνωστα στέκια της πόλης: το Navona Club di Oggi, στη θρυλική γωνία της Γεροκωστοπούλου και το Big Ben στο χώρο του παλιού «Καραβίτη» της Αγίου Νικολάου, που συνδεόταν άρρηκτα με την αλλοτινή αστική Πάτρα. Ο Ακης Καραβιώτης ήρθε για να μείνει, τοποθετώντας την πόλη στον πανελλήνιο χάρτη του clubbing και του all day fun.

Εκεί που σύχναζε η παλιά «χρυσή νεολαία» και οι πιο γοητευτικές αρσακειάδες από τα τέλη του ’80 και μέσα στο ’90, στην αξέχαστη Flashdance και το δημοφιλές Οggi, γεννήθηκε το Navona Club di Oggi. Eδώ, τα τελευταία δυο χρόνια έχει επιστρέψει ο αντίστοιχος κόσμος της σημερινής νέας γενιάς, μαζί με επώνυμα, επιφανή πρόσωπα των πιο ονομαστών νυχτερινών επιχειρήσεων Αθήνας και Θεσσαλονίκης καθώς και περιζήτητους καλλιτέχνες. Είναι το club που μετράει θεαματικές μεταμεσονύκτιες «ουρές» εμμένοντας όμως ευλαβικά στην αυστηρή «πόρτα», την ξεχωριστή μουσική, τα μεγάλα events και τις συνθήκες που συναντάμε στα μεγάλα clubs στην Αθήνα και το εξωτερικό.

Οποιος γνωρίζει καλά τον Ακη Καραβιώτη ξέρει πως παλεύει να γίνεται διαρκώς καλύτερος, επιβλέποντας εμμονικά κάθε λεπτομέρεια σε όλα τα πόστα των επιχειρήσεων του ίδιου και της οικογένειάς του. Με «προυπηρεσία» στην εστίαση από πολύ μικρή ηλικία και έχοντας μείνει για χρόνια στο πλευρό του πατέρα του μοιάζει εκπαιδευμένος να πετύχει το καλύτερο δυνατό.

Ο ίδιος χαίρεται να υποδέχεται στο Navona Club di Oggi καλούς φίλους και συνάδελφους, όπως τους  Κώστα Τσανταρλιώτη, Γιώργο Χρυσανθόπουλο, Νίκο Σταυρόπουλο, Πολύδωρο Θεοδωρακόπουλο, Νάντια Τσανταρλιώτη, Γιώργο Σταυρόπουλο, Ελένη Νικολάου, Ασπασία και Ελισάβετ Λυκούδη, Νίκο Κατσιγιάννη, Παναγιώτη Κολλιόπουλο ή αθλητές όπως τους Νίκο Αργυρόπουλο, Σωτήρη Κυριάκο. Εδώ μπορεί να συμβεί να διασκεδάζεις μαζί με τους εξ Αθηνών επιχειρηματίες Γιώργο Γιγουρτάκη, Γιάννη Μιγδαλά, Μάνο Σικινιώτη, Δημήτρη Φιντιρίκο, τους δημοφιλείς καλλιτέχνες Κωνσταντίνο Αργυρό, Γιώργο Μαζωνάκη, Νατάσα Θεοδωρίδου, ή τους ωραίους Ελλη Παπαγγελή και Νίκο Αναδιώτη.

Ταυτόχρονα στην αξεπέραστη βόλτα του πεζόδρομου της Αγίου Νικολάου λειτουργεί το πολυσύχναστο Big Ben, το εντυπωσιακό café bar restaurant που συγκεντρώνει από μικρές ως μεγάλες ηλικίες, όλη τη διάρκεια της ημέρας, προσφέροντας εκλεκτό καφέ και ποτό μαζί με μενού διεθνών γεύσεων. Μάλιστα φημίζεται για το πλούσιο και λαχταριστό brunch του.

Με το βλέμμα στο οικουμενικό στερέωμα της διασκέδασης υψηλών παροχών που διαμορφώνει την αντίστοιχη «ανθρωπογεωγραφία», ο Ακης Καραβιώτης συγκαταλέγεται στους πρωταγωνιστές της πόλης στο είδος του. Και τελικά όταν μιλήσεις μαζί του ανακαλύπτεις όχι μόνο το προφανές, δηλαδή έναν φιλόδοξο νεαρό επαγγελματία «της νύχτας» με αυστηρή και απόλυτη προσήλωση στο αντικείμενό του, αλλά έναν αισθηματία παλαιάς κοπής…

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View