Ο νέος παίχτης των κοκκινόμαυρων ευχαριστεί την προηγούμενη ομάδα του
Ο Κώστας Κωνσταντινίδης θα αγωνίζεται την νέα σεζόν με την φανέλα της Παναχαϊκής. Οι κοκκινόμαυροι των απέκτησαν από τον ΠΑΟ Βάρδας.
Ο ποδοσφαιριστής δεν λησμονεί όμως την ομάδα που τον ανέδειξε και με ανακοίνωσή του, ευχαριστεί θερμά τον σύλλογο για ότι του πρόσφερε.
Αναλυτικά:
«Ευχαριστώ θερμά την οικογένεια του ΠΑΟ Βάρδας για την αμέριστη εμπιστοσύνη που έδειξε στο πρόσωπο μου τα τελευταία χρόνια.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην Διοίκηση του Συλλόγου, την τεχνική ηγεσία, τον υπέροχο κόσμο της ομάδας, και ιδιαίτερα τους συμπαίκτες μου που από την πρώτη στιγμή όλοι μαζί και ο κάθε ένας ξεχωριστά με αγκάλιασαν και με βοήθησαν να πετύχω σε αυτή τη όμορφη διαδρομή.
Χωρίς αυτούς είμαι βέβαιος ότι δεν θα τα είχα καταφέρει.
Φεύγοντας θέλω να τους πω ότι οι αναμνήσεις αυτής της διαδρομής θα με συνοδεύουν πάντα! Από την ομάδα πήρα πάρα πολλά και θέλω να πιστεύω ότι έβαλα και εγώ ένα μικρό λιθαράκι σε αυτό το όμορφο ποδοσφαιρικό οικοδόμημα που αποπνέει υγεία από κάθε άποψη.
Σας ευχαριστώ για όλα από τα βάθη της καρδιάς μου».
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
Παναχαϊκή: Στη ''Μεγάλη Κυρία'' Καθάριος και Βρονταράς - Μπαράζ μεταγραφών και ανανεώσεων
Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr










