Ένα γκολ για την Μαργαρίτα Μπιτσάκου στον αγώνα του Βαλκανικού πρωταθλήματος
Δεύτερη εύκολη νίκη που τη φέρνει στην δεύτερη θέση (με ένα αγώνα λιγότερο) των βαλκανικών αγώνων του Βελιγραδίου πέτυχε η Εθνική ομάδα των κορασίδων επί της Τουρκίας με 29-4. Η ελληνική ομάδα των Πατρινών Μπιτσάκου και Μπαλάτσα, αν κερδίσει και τη Σερβία παίρνει την πρώτη θέση των αγώνων.
Οι αθλήτριες του Τάσου Παπαναστασίου κατάφεραν να φτάσουν σε μια πολύ εύκολη νίκη αφού έλεγξαν το παιχνίδι από την αρχή και πήγαν προηγούμενες στο ημίχρονο με 12-4.
Στο δεύτερο μισό του αγώνα η ελληνική ομάδα ήταν καταιγιστική σημειώνονοτας 17(!) γκολ χωρίς να δεχθεί ούτε ένα, φτάνοντας στην επιβλητική νίκη.
Tα 8λεπτα: 2-5, 2-7, 0-7, 0-10.
Σκόραραν για την ελληνική ομάδα: Νίνου Ε. 6, Μυριοκεφαλιτάκη 5, Κατσίμπρη 5, Κανετίδου 4, Νίνου Π. 2, Ιωαννίδη 2, Μπάκα 2, Λούδη 1, Λιαπάκη 1, Μπιτσάκου 1
Την αποστολή της ελληνικής ομάδας απαρτίζουν οι εξής αθλήτριες: Εμμανουέλα Αρχοντάκη, Μιχαϊλα Πουλοπούλου, Μαρία Μυριοκεφαλιτάκη, Ειρήνη Νίνου, Μαργαρίτα Μπιτσάκου, Αναστασία Λούδη, Ιλιάνα Κοκκινάκη, Ελένη Κανετίδου, Άρτεμις Ιωαννίδη, Ευφροσύνη Κατσίμπρη, Παναγιώτα Νίνου, Μαρία – Ευγενία Μπαλάτσα, Κατερίνα Λιαπάκη.
Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr










