Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Πάτρα: Μηνύματα αγάπης από τους μικρούς καραγκιοζοπαίχτες του Περί Σκιών- ΦΩΤΟ

Πάτρα: Μηνύματα αγάπης από τους μικρούς ...

Την Δευτέρα 6 Ιουνίου

Συγκίνηση, αγάπη και ειρήνη σε όλο τον κόσμο έστειλαν ως μήνυμα οι μικροί μαθητές-καραγκιοζοπαίχτες του εργαστηρίου Περί Σκιών παρουσιάζοντας την Δευτέρα 6 Ιουνίου στο κατάμεστο θεατράκι της μαρίνας το πρόγραμμα λήξης του φετινού κύκλου.

Η πολιτιστική αποχαιρετιστήρια εκδήλωση «Η γιορτή του Καραγκιόζη» στέφθηκε με επιτυχία όπου οι λιλιπούτειοι ηλικίας από 31/2 χρονών και άνω ξεσήκωσαν ευχάριστα το κοινό δίνοντας το έναυσμα της συνέχισης εκμάθησης του θεάτρου και του παραδοσιακού θεάτρου σκιών, στην γενέτειρα του Καραγκιόζη, την Πάτρα.

Ο καραγκιοζοπαίχτης Χρήστος Πατρινός ευχαρίστησε θερμά όλους όσους παραβρέθηκαν και ιδιαίτερα τους γονείς των μαθητών για την εμπιστοσύνη που του δείχνουν προς το πρόσωπο του. Ιδιαίτερα συγκινημένος αφιέρωσε την εκδήλωση σε όλους τους γονείς και πιο συγκεκριμένα στον πατέρα ενός μικρού μαθητού του που έχασε πρόσφατα και άδικα την ζωή του!

Στο πρώτο μέρος του προγράμματος οι μαθητές παρουσίασαν θεατρικό τελετουργικό δρώμενο αφιέρωμα στους Ολυμπιακούς αγώνες με την επίκληση της πρωθιέρειας και των ιερειών, την αφής της ολυμπιακής φλόγας και λαμπαδηδρομία ενώ ολοκληρώθηκε με την παρουσίαση του συλλόγου φίλων του Βραζιλιάνικου πολιτισμού Casa Brasileira .

Στην συνέχεια οι μαθητές όλων των τμημάτων παρουσίασαν αποσπάσματα παραστάσεων Καραγκιόζη χαρίζοντας άφθονο γέλιο, κέφι, χαρά αλλά και υπερηφάνεια για την αξιέπαινη φετινή προσπάθεια τους. Η πολιτιστική εκδήλωση ολοκληρώθηκε με την απονομή βεβαιώσεων και βραβείων.

Συμμετείχαν οι μαθητές (αλφαβητικά):

Αποστολόπουλος Χρήστος, Αυδίκος Θοδωρής, Βασιλακόπουλος Διονύσης, Βέσσης Βασίλειος, Γιαννοπούλου Ανδριάννα, Γκόγκας Ιωάννης, Γούτας Κωνσταντίνος, Θεοδωρακόπουλος Θεόδωρος, Καπώνης Δημήτριος, Καρόπουλος Νικόλαος-Μάριος, Κατσαρού Μαρία, Κατσιγιάννης Μάριος, Κοτσώνης Αλέξανδρος, Κουκουτάς Βύρωνας, Κούλης Σωτήριος, Κουτσογιάννης Δημήτριος, Κρεμανταλάς Ανδρέας, Λάζαρης Αχιλλέας, Λαλούσης Γρηγόριος, Λαλούσης Αθανάσιος, Λυκούδης Ιάσωνας, Λυκούδης Ορφέας, Λύτρας Γεώργιος, Μαχαίρας Γιάννης, Μπακαλάρος Νικόλαος, Μπελόμο Βασίλειος, Ντανέσης Οδυσσέας, Ντίνος Σπύρος, Ντίνου Μαρία, Παπαδημητρίου Ορέστης, Παπαθανασίου Γεώργιος, Σιαλμάς Δημήτριος, Σχίζα Βασιλική, Φιλιππάτος Αθανάσιος

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture