Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Α2 μπάσκετ: Ο Προμηθέας επικράτησε του Εθνικού και ισοφάρισε την σειρά των πλέι-οφ

Α2 μπάσκετ: Ο Προμηθέας επικράτησε του Ε...

Όλα για όλα στο τρίτο παιχνίδι η ομάδα του Μάκη Γιατρά που επιβλήθηκε με 69-63 κάνοντας το 2-2

Ο Προμηθέας μπήκε δυνατά απέναντι στον Εθνικό κι έφερε στα ίσα τη σειρά (2-2). Η ομάδα της Πάτρας επέβαλε τον ρυθμό της από νωρίς (16-8 στο 10'), ο Εθνικός δεν κατάφερε ν' ανατρέψει την κατάσταση κι έτσι η σειρά ήρθε στα ίσα.

Τα ντέρμπι ανάμεσα σε Προμηθέα Πατρών και Εθνικό Πειραιά συνεχίζονται, με τις δύο ομάδες να προσφέρουν ένα ακόμη σπουδαίο παιχνίδι.

Αυτή τη φορά όμως, η πατρινή ομάδα ήταν αυτή που χαμογέλασε στο τέλος επικρατώντας των "μπλε" με 69-63, ισοφαρίζοντας τη σειρά των playoffs (2-2), για να παρατείνει παράλληλα την αγωνία αναφορικά με τον αντίπαλο του Φάρου Κερατσινίου στους τελικούς της Α2 κατηγορία.

Οι γηπεδούχοι είχαν το προβάδισμα στο σκορ από τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης, με την ομάδα του Γιώργου Καλαφατάκη να κάνει την απέλπιδα προσπάθεια της ανατροπής στα τελευταία λεπτά. Εις μάτην όμως, αφού οι παίκτες του Μάκη Γιατρά αποδείχθηκαν ψύχραιμοι στο φινάλε, ήταν εύστοχοι και χάρη στην εξαιρετική τους άμυνα έφτασαν στην κατάκτηση του ροζ φύλλου αγώνα.

Έτσι, η ομάδα που θα αντιμετωπίσει τον Φάρο Κερατσινίου στους τελικούς των playoffs θα γίνει την Τετάρτη (8/6), στο κλειστό του Εσπέρου.

Τα δεκάλεπτα: 16-8, 31-20 (ημιχ.), 49-41, 69-63.

Προμηθέας Πατρών (Γιατράς): Νοέας 7 (1τρ., 6ρ., 3κλ.), Κουμπούρας 14, Γιαννικόπουλος 4, Πέττας 11 (4ρ., 2ασ.), Γερομιχαλός 7 (3ρ., 2ασ., 1κλ.), Μαναβόπουλος, Πέτροβιτς 2 (5ρ.), Τσάμης 14 (2τρ. 7ρ.,, 2κλ.), Αλίχοντζιτς 10 (4ρ.).

Εθνικός (Καλαφατάκης): Μάντζαρης 12 (2τρ., 3κλ.), Τζόλος 3 (1), Τότσιος 4, Βασιλόπουλος 16 (3/10τρ., 5ρ.,4λ.), Βουγιούκας, Παλαιοχωρίτης, Ράπτης, Γκιζόγιαννης 7 (7ρ.), , Λάτοβιτς 15 (1τρ., 11ρ., 2ασ., 2κλ, 1κοψ.), Μαγκουνής 4 (4ρ., 3λ.), Τζιάλλας, Ψυλέας 4.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μπάσκετ: Ο Προμηθέας υποδέχεται τον Εθνικό

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports