Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Οι υποψήφιες ταινίες για τα βραβεία της Ελληνικής Ακαδημίας Κινηματογράφου προβάλλονται για το κοινό στην Αθήνα

Οι υποψήφιες ταινίες για τα βραβεία της ...

Οι προβολές ξεκίνησαν στις 18/2 και θα διαρκέσουν έως τις 2/3

Για 1η φορά και το σινεφίλ κοινό, θα μπορέσει να δει όλες τις ταινίες που διεκδικούν ένα από τα φετινά βραβεία των Ελληνικών «Όσκαρ».

Όπως αναφέρει το σάιτ flix.gr, στο πλαίσιο της ανάδειξης των Κινηματογραφικών Βραβείων 2016, η Ελληνική Ακαδημία Κινηματογράφου διοργανώνει προβολές των μεγάλου μήκους ταινιών που υποβλήθηκαν για συμμετοχή στην διαδικασία της βράβευσης.

Οι προβολές ξεκίνησαν την Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου και θα διαρκέσουν δύο εβδομάδες έως την Τετάρτη 2 Μαρτίου 2016. Οι ταινίες που διαγωνίζονται για τα Βραβεία της Ελληνικής Ακαδημίας Κινηματογράφου προβάλλονται στα Village Cinemas στο Παγκράτι.

Δύο εβδομάδες σινεμά λοιπόν, από την Ελληνική Ακαδημία Κινηματογράφου. Τις ταινίες μπορεί να παρακολουθήσει το κοινό, με μειωμένο εισιτήριο (5 ευρώ).

Είναι, έτσι, μια ευκαιρία για όλους να δούμε τις ταινίες, μυθοπλασίας και ντοκιμαντέρ, στη μεγάλη οθόνη, πριν από την έναρξη των ψηφοφοριών και πριν την Τελετή Απονομής των Βραβείων, που θα πραγματοποιηθεί σύμφωνα με το πρόγραμμα, στις 28 Μαρτίου, στη Στέγη Γραμμάτων και τεχνών του Ιδρύματος Ωνάση.

Στο πρόγραμμα των προβολών, όπως αναφέρει το flix.gr, εκτός από τις Ελληνικές ταινίες περιλαμβάνονται και εκείνες που είναι υποψήφιες για το Βραβείο Ξένης Ταινίας, όπως ο «Γιος του Σαούλ» που θα δείξει και η Κινηματογραφική Λέσχη της Πάτρας αυτή τη Δευτέρα 22/2/2016.

Ακολουθεί το πρόγραμμα αναλυτικά:

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture