Λευκή ισοπαλία για τον δικέφαλο με τον μαχητικό Παναιτωλικό
Άλλη μια απώλεια βαθμών για τον ΠΑΟΚ, που παρέμεινε εκτός πεντάδας, καθώς τα βρήκε σκούρα και απέναντι από τον Παναιτωλικό (0-0), ο οποίος λίγο έλειψε να φύγει με το «τρίποντο» από την Τούμπα.
Το τελικό 0-0 είναι δίκαιο σε ό,τι έχει να κάνει με το ότι δεν αναδείχθηκε νικητής (αν και βάσει προσπάθειας ίσως ο Παναιτωλικός άξιζε το διπλό), ωστόσο θα ήταν πιο αντιπροσωπευτική της εικόνας του αγώνα μία ισοπαλία με πολλά γκολ.
Ο ΠΑΟΚ ήταν κάκιστος στο πρώτο μέρος με το πείραμα της συνύπαρξης Κλάους-Μπερμπάτοφ με «θυσία» του Πέλκα να μην βγαίνει στον Τούντορ και τον Παναιτωλικό να είναι ιδιαίτερα απειλητικός στην κόντρα επίθεση.
Συμμαζεύτηκε αρκετά μεσοεπιθετικά με την είσοδο του νεαρού διεθνή μέσυ στο δεύτερο, έκανε ευκαιρίες, αλλά εκτελεστικά δεν ήταν σε καλή μέρα ακόμη και ο Μπερμπάτοφ. Ο Παναιτωλικός από την άλλη πλευρά συνέχιζε να ψάχνει την κόντρα επίθεση και θα μπορούσε να σκοράρει αν οι παίκτες του και πιο πολύ απ’ όλοτς ο Πάουλο στο φινάλε είχαν καθαρό μυαλό στην τελική ενέργεια.
Το ματς έμεινε στο 0-0 και οι παίκτες του ΠΑΟΚ άκουσαν τους λιγοστούς οπαδούς τους να τους αποδοκιμάζουν. Στα αξιοσημείωτα του αγώνα ότι ο Τζιόλης συμπλήρωσε 400 επίσημα ματς στην καριέρα του. Έπαιξε και πάλι στόπερ, αλλά η απουσία του από τη μεσαία γραμμή ήταν εμφανέστατη.
ΠΑΟΚ: Γλύκος, Σκόνδρας, Μαλεζάς, Τζιόλης, Γκολάσα (Ζάιρο 85'), Κάτσε, Κίτσιου (Μυστακίδης 71'), Ροντρίγκες, Αθανασιάδης (Πέλκας 54'), Μακ και Μπερμπάτοφ
Παναιτωλικός: Κυριακίδης, Κέβιν, Μύγας, Πάουλο, Βιγιαφάνες, Κάπελ, Κούσας, Παπουτσογιαννόπουλος (Ρουσκουγιέδα 32', τον αντικατέστησε ο Κόρσιενς στο 91'), Μάκος, Ουαρντά και Μαρκόφσκι
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΑΕ Παναθηναϊκός: Ανοιχτή η παραίτηση Αλαφούζου, κινητοποίηση την Τετάρτη
Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr










