"Με την Ελλάδα στο Μουντιάλ της Ρωσίας", οι πρώτες δηλώσεις του Γερμανού τεχνικού
Προπονητής της Εθνικής και με τη… βούλα είναι ο Μίκαελ Σκίμπε και στις πρώτες του δηλώσεις μετά τη υπογραφή που έβαλε στο συμβόλαιο του υποσχέθηκε αφοσίωση στην επόμενη αποστολή της γαλανόλευκης.
O Μίχαελ Σκίμπε είναι με κάθε επισημότητα ο νέος προπονητής της Εθνικής μας ομάδας. Ο Γερμανός τεχνικός υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο και ακολούθως έκανε τις πρώτες του δηλώσεις. Εξέφρασε τη θέλησή του να οδηγήσει εκ νέου το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα σε επιτυχίες, ενώ υποσχέθηκε ότι οι παίκτες θα καταθέτουν και την ψυχή τους στο γήπεδο.
O νέος ομοσπονδιακός μας προπονητής, Μίκαελ Σκίμπε, ανέφερε:"Μεγαλύτερή μου εμπειρία και ευχαρίστηση ήταν όταν δούλευα στην Εθνική Γερμανίας με τον Ρούντι Φέλερ. Γνωρίζω καλά το ελληνικό ποδόσφαιρο. Ήταν μεγάλη έκπληξη και επιτυχία όταν η Ελλάδα κατέκτησε το Euro 2004. Αυτός ήταν και ένας λόγος που ήρθα στην Ελλάδα.
Είμαι υπερήφανος που θα δουλέψω ως προπονητής στην Εθνική Ελλάδος. Είναι γενικά τιμή σε οποιονδήποτε προπονητή να δουλεύει σε μια Εθνική ομάδα. Θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο και το ΔΣ που με επέλεξε να είμαι στην Εθνική. Θέλω να την καθοδηγήσω ξανά στις επιτυχίες και φυσικά στο Μουντιάλ της Ρωσίας. Υπόσχομαι ότι οι ¨Ελληνες παίκτες θα καταθέσουν και την ψυχή τους στο γήπεδο".
Για το γεγονός ότι έχει συνεργαστεί στο παρελθόν με Έλληνες παίκτες είπε: "Ναι έχω δουλέψει με Έλληνες, στην Άιντραχτ, όπως τον Νίκο Λυμπερόπουλο".
Σε ερώτηση για το αν μίλησε με τον Ότο Ρεχάγκελ, σχολίασε: "Ήθελα πρώτα να συμφωνήσω με την Ομοσπονδία και μετά να του μιλήσω. Ακόμα δεν έχω μιλήσει μαζί του. Πάντα έλεγα τα καλύτερα για αυτόν". Όσο για το αν μάθει ελληνικά: "Ελπίζω να μάθω".
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr










