Οι παίρνουν την θέση της Αναγέννησης Βύρωνα
Ο Πανελλήνιος επιστρέφει στην Handball Premier παίρνοντας την θέση της Αναγέννησης Βύρωνα η οποία ανέστειλε τη λειτουργία του ανδρικού τμήματος λόγο οικονομικών προβλημάτων που αντιμετωπίζει.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΟΧΕ:
'' Η Ομοσπονδία Χειροσφαιρίσεως Ελλάδος ανακοινώνει ότι τη θέση της Αναγέννησης Βύρωνα (ανέστειλε την λειτουργία του ανδρικού τμήματος) στην Handball Premier 2015-2016 θα καλύψει ο Πανελλήνιος Γ.Σ. (αγωνίστηκε στο μπαράζ ανόδου μαζί με Αρχέλαο), ο οποίος επιβεβαίωσε εγγράφως την συμμετοχή του.
Ο Πανελλήνιος θα αντικαταστήσει στο πρόγραμμα του πρωταθλήματος την Αναγέννηση Βύρωνα, όπως προέκυψε από την κλήρωση που πραγματοποιήθηκε τον Ιούλιο στο Μουσείο της Ακρόπολης.
Οι «Ολυμπιονίκες» θα ξεκινήσουν τις υποχρεώσεις τους την Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου και ώρα 18:00 κόντρα στον Δούκα στο Αθλητικό Κέντρο Δαϊς.
Ο ιστορικός Σύλλογος -από τα ιδρυτικά σωματεία της ΟΧΕ το 1979- που έχει στην κατοχή του 5 πρωταθλήματα και 3 κύπελλα Ελλάδος, επιστρέφει στη μεγάλη κατηγορία μετά την περίοδο 2012-2013.''
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
Χάντμπολ: Νέος προποντής των ακαδημιών του Σερφιάτου ο Κωνσταντίνος Χατζηκωνσταντίνου
Πηγή: sport24.gr
Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr










