Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Τέμπη
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Πάτρα - Δρέπανο: Οι νικητές του 4th Kitesurf Festival - ΦΩΤΟ και όλα τα ονόματα

Πάτρα - Δρέπανο: Οι νικητές του 4th Kite...

Μια αθλητική διοργάνωση έχει πάντα

Μια αθλητική διοργάνωση έχει πάντα νικητές αλλά αυτή τη φορά διαπιστώσαμε ότι νικητές ήταν όλοι! Λίγο κλισέ η φράση αλλά δεν υπάρχει τρόπος να περιγράψεις την ευγενή άμιλλα των αθλητών, το fair play, το σεβασμό και το πάθος τους…

Και δεν είναι μόνο οι αθλητές… ήταν  οι επισκέπτες , οι εθελοντές , οι συνεργάτες  και όλοι όσοι ήταν εκεί, στον Φάρο Δρεπάνου αυτό το διήμερο.

wbsf-kitesurf-festival-DSC_1856

Ο καιρός ήταν για ακόμα μια φορά ένας από τους μεγαλύτερους υποστηρικτές  και για ακόμα μια φορά είχαμε δύο ημέρες ασταμάτητους αγώνες με πάρα πολύ θέαμα και υψηλές επιδόσεις απ’ όλα τα παιδιά! 110 αθλητές απ’ όλη την Ελλάδα, έδωσαν το παρόν και συνέβαλλαν για ακόμα μια φορά σε αυτή τη διοργάνωση!

Δείτε έναν έναν τους νικητές του ελληνικού αθλητισμού

Ο Μάκης Καλαράς για όσους δεν τον γνωρίζουν, έχει πάρει ασημένιο μετάλλιο στους Παραολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας στο άθλημα της δισκοβολίας και ήταν και η μοναδική συμμετοχή και σημαιοφόρος στους Παραολυμπιακούς του Sochi το 2014. Tώρα ετοιμάζεται για τους αγώνες στην Κορέα ενώ κυνηγά όλες τις παγκόσμιες διοργανώσεις στο χειμερινό seat ski.

"Εμείς το ελάχιστο που μπορούσαμε να κάνουμε για αυτόν, ήταν να τον βραβεύσουμε για το αθλητικό ιδεώδες που εκπροσωπεί και με τη σειρά του να κάνει την απονομή στην πιο σημαντική για εμάς κατηγορία – στους juniors μας! Στα παιδιά που είναι το μέλλον του αθλητισμού!" λενε οι διοργανωτές.

wbsf-kitesurf-festival-DSC_1829

Την βράβευση του Μάκη έκανε ο Αντώνης Σπυρόπουλος – Πρόεδρος του Αθλητικού ομίλου Αετοσανίδας Cape Drepano.

wbsf-kitesurf-festival-juniors

Στην κατηγορία FREESTYLE ΑΝΔΡΩΝ, o συνήθης ύποπτος Ben Bowd πήρε για ακόμα μια χρονιά την πρώτη θέση, ο Δημήτρης Σοφτάς με εντυπωσιακά heat και πολύ υψηλό αθλητικό επίπεδο έφτασε στην δεύτερη θέση, ενώ την 3η θέση κατέκτησε ο ανερχόμενος πιτσιρικάς και local Χάρης Κατσαράκης.

wbsf-kitesurf-festival-freestyle

Την βράβευση των νικητών έκανε ο Αντιπεριφερειάρχης Αχαΐας, κος Γρηγόρης Αλεξόπουλος ο οποίος μας τίμησε με την παρουσία του.

ONZ_1825

Στην κατηγορία FREESTYLE ΓΥΝΑΙΚΩΝ η Μαρία Αγριόγιαννη μας έδειξε ότι τα κορίτσια είναι …άγρια και δεν αστειεύονται καθόλου! Και κάπως έτσι βρέθηκε στην πρώτη θέση! Στην 2η θέση, η local Βασιλική Παπαγεωργίου που έχει μετρήσει άπειρα χιλιόμετρα στην θαλάσσια περιοχή του Δρεπάνου και 3η η Όλγα Μποτόνη, το Λευκαδίτικο αστέρι που ξαναχτύπησε.

wbsf-kitesurf-festival-girls

Την βράβευση πραγματοποίησε ο κος Θωμάς Γλαβάς, Δ/ντης του εργοστασίου ΤΙΤΑΝ – μεγάλος χορηγός του 4th KITESURF FESTIVAL. Εκτός από τις ευχαριστίες μας σε όλη τη ομάδα του ΤΙΤΑΝ, οφείλουμε να ευχαριστήσουμε ειδικά και τον κ. Γλαβά προσωπικά για την πίστη του στο μεγάλο μας όραμα για την προώθηση των θαλασσίων αθλημάτων σανίδας και την μεγάλη του προσωπική βοήθεια σε όλα τα πρακτικά ζητήματα που αντιμετωπίσαμε!

Στο αγώνισμα του OLD SCHOOL, πρώτος νικητής για ακόμα μια φορά ήταν ο Λεωνίδας Σπυρόπουλος, την δεύτερη θέση κατέλαβε ο Baptiste Bourdoulus και την τρίτη θέση ο πιτσιρικάς και μεγάλο ταλέντο Λυκούργος Νεοφώτιστος.

wbsf-kitesurf-festival-oldschool

Στο αγώνισμα COURSE RACING οι αθλητές συνάντησαν μια έκπληξη μιας και η διαδρομή δεν ήταν καθόλου αυτή που περίμεναν. Οι νικητές στην κατηγορία Twin Tip είναι: 1ος Baptiste Bourdoulus, 2ος Βαγγέλης Αβραμάκος και 3ος ο Θοδωρής Πατρινός.

ONZ_1870

Στην κατηγορία Directional, ο Βαγγέλης Αβραμάκoς πήρε την πρωτιά, 2ος ο Tom Charlton και 3ος ο Κωνσταντίνος Αβραμάκος.

wbsf-kitesurf-festival-course

Και τέλος στο νέο αγώνισμα του Kitesurf Festival, το HIGHEST JUMP CONTEST, ο Νίκος Νικολάου και ο Γιώργος Βέργαδος έφτασαν τα 5,6m αλλά την πρωτιά κέρδισε ο Νικολάου λόγω μεγαλύτερου air time! Τρίτη θέση πήρε ο Βαγγέλης Αβραμάκος με 5,4m jump ο οποίος θέλησε να μοιραστεί την νίκη του με τον Γιώργο Τσάβαλο λόγω ελάχιστης διαφοράς στην μεταξύ τους βαθμολογία.

wbsf-kitesurf-festival-highest

Οι νικητές, αν και κουρασμένοι μετά από ένα 2ήμερο full αγώνων, έφυγαν με χαμόγελα και πολλά πολλά δώρα από DAKINE, BIC SPORT, RICH BITCH POOR DOG, COFFEE ISLAND και Hotel MAISON GRECQUE.

WBSF

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports