Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Ευρωεκλογές 2024
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Χίσλοπ: «Η Ελλάδα “πρωταγωνίστρια” και στο επόμενο βιβλίο μου»

Χίσλοπ: «Η Ελλάδα “πρωταγωνίστρια” και σ...

Την έχει αγαπήσει

Όταν ήταν μικρή ονειρευόταν να γίνει επαγγελματίας τενίστρια στο Γουίμπλεντον. Ευτυχώς για μας, αποφάσισε κάποια στιγμή να ταξιδέψει στην Κρήτη και να γίνει η συγγραφέας του Βιβλίου «Το Νησί» που έγινε best-seller με 2.000.000 πωλήσεις στον κόσμο εκ των οποίων οι 300.000 στην Ελλάδα. Ο λόγος για την 49χρονη Αγγλίδα συγγραφέα, Βικτόρια Χίσλοπ, η οποία λίγο πριν την πρεμιέρα της ομώνυμης πολυσυζητημένης μεταφοράς του βιβλίου στη μικρή οθόνη.

«Μοιάζει με όνειρο που το βιβλίο μου έτυχε τέτοιας αποδοχής. Χαίρομαι που άγγιξε τους ανθρώπους ειδικά εδώ στην Ελλάδα, όπου είναι σαφώς πιο συναισθηματικοί απ’ ότι στη Βρετανία. Νομίζω ότι θα είναι ένα υπέροχο σίριαλ» τόνισε η Αγγλίδα συγγραφέας που ξεκίνησε ως δημοσιογράφος αλλά την κέρδισε η συγγραφή βιβλίων.

Η κα Χίσλοπ δείχνει να έχει αγαπήσει την Ελλάδα: «Αισθάνομαι πως ανήκω εδώ, στην Κρήτη, χωρίς να μπορώ να το εξηγήσω. Βάζω τα κλάματα όποτε επιβιβάζομαι στο αεροπλάνο της επιστροφής». Η ίδια μπορεί να είναι η συγγραφέας του βιβλίου αλλά θα κάνει και μια μικρή εμφάνιση στο σίριαλ: «Θα υποδυθώ μια λεπρή στη Σπιναλόγκα, είναι αλήθεια. Είμαι ουσιαστικά κομπάρσος στα τελευταία επεισόδια, τίποτε περισσότερο».
Η 49χρονη συγγραφέας δεν κρύβει ότι εμπνέεται από την Ελλάδα και συχνά έρχεται στη χώρας μας για να πάρει έμπνευση και δηλώνει... φαν του δικού μας, Νίκου Καζαντζάκη: «Μου αρέσουν τα ελληνικά, να είμαι με παρέα Ελλήνων και να συζητάμε, να πίνουμε, να τρώμε και να περνάμε καλά».
Τελευταίο άφησε το… καλύτερο. Την αποκάλυψη ότι και στο νέο της βιβλίο η ιστορία εκτυλίσσεται στην Ελλάδα: «Δε μου αρέσει να μιλάω για πράγματα το οποία γράφω ακόμη και δεν έχουν ολοκληρωθεί. Ωστόσο θα αποκαλύψω ότι και στο νέο μου βιβλίο η ιστορία διαδραματίζεται στην Ελλάδα».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture