Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Τέμπη
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Απόλλωνιος και ΝΕΠ έκοψαν την πίτα τους

Απόλλωνιος και ΝΕΠ έκοψαν την πίτα τους

Στην εκδήλωση έδωσε το παρών και το παλιό μέλος της Ομοσπονδίας Αντιπτέρισης Μπονέλης Ανδρέας

Την Τετάρτη 21/01/2015 ο Α.Σ.Απολλώνιος και το τμήμα badminton της Ν.Ε.Πατρών πραγματοποίησε την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας.

Στην εκδήλωση , η οποία έλαβε χώρα στο βοηθητικό κλειστό γυμναστήριο του Δ.Τόφαλος, παραβρέθηκαν όλα τα τμήματα των συλλόγων, ακαδημία, προαγωνιστικό, αγωνιστικό και το τμήμα ενηλίκων, ενώ προσκεκλημένη της βραδιάς ήταν η επτά φορές πρωταθλήτρια Ελλάδος και αθλήτρια της Ν.Ε.Πατρών, Θεοδώρα Λιγομένου, η οποία μίλησε στους μικρούς αθλητές για το πώς κατάφερε να συνδιάσει τον πρωταθλητισμό και τις σπουδές της. (Τελιόφοιτη στο τμήμα Ιατρικής του Πανεπιστημίου Πατρών).

Στην εκδήλωση εκτός από τους δύο προπονητές  των συλλόγων, Μπονέλη Γιώργο και  Κώστα, έδωσε το παρών και το παλιό μέλος της Ομοσπονδίας Αντιπτέρισης  Μπονέλης Ανδρέας , ο οποίος ευχήθηκε σε όλους Καλή Χρονιά και ευχαρίστησε  τον πρόεδρο του Π.Ε.Α.Κ, κ.Γασπαρινάτο για τον αγώνα που κάνει έτσι ώστε να εξακολουθεί να λειτουργεί το βοηθητικό κλειστό γυμναστήριο.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports