Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Βετούλας: "Είχε λείψει ο Σκορδίλης από την ομάδα"

Βετούλας: "Είχε λείψει ο Σκορδίλης ...

Επίσης ο κόουτς του Απόλλωνα μίλησε και για τον Μολφέτα

O Νίκος Βετούλας μετά το τέλος της νικηφόρας αναμέτρησης του Απόλλωνα (83-70) με τα Τρίκαλα δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου:

"Θεωρώ ότι τα ριμπάουντ και τα λάθη ήταν πολύ σημαντικά συν το γεγονός ότι μπήκαμε πολύ δυνατά στο πρώτο δεκάλεπτο.

Ξέραμε ότι τα Τρίκαλα είναι μια ομάδα που μετά τον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό είναι πρώτη σε ασίστ. Εχει 18 μ.ο. σε κάθε παιχνίδι. Ο στόχος μας ήταν να κόψουμε αυτές τις ασίστ. Το καταφέραμε στο πρώτο ημίχρονο με τον αντίπαλο να έχεις τρεις.

Στο δεύτερο δεκάλεπτο ο στόχος ήταν να σταματήσουμε τα τρίποντα γιατί πιστεύαμε ότι με τέτοια σουτ θα έμπαινε ξανά ο αντίπαλος με ενθουσιασμό στο παιχνίδι. Θεωρούμε ότι ήταν πολύ σημαντικό πως βγάλαμε από τον τρόπο του παιχνιδιού τον Μπόουι, έναν παίκτη που τρέχει το παιχνίδι της ομάδας του.

Αξίζουν συγχαρητήρια στα παιδιά και ιδιαίτερα στους τραυματίες που επέστρεψαν, ο Γάιος Σκορδίλης μας βοήθησε πολύ στα ριμπάουντ όπως είπε και ο κόουτς Φλεβαράκης. Η συνέχεια είναι δύσκολη. Έχουμε ένα δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι με το Ρέθυμνο, ελπίζοντας να είμαστε υγιείς όλη την εβδομάδα και να κάνουμε προπόνηση. Συγχαρητήρια στον κόουτς και τα Τρίκαλα.

Τα Τρίκαλα είναι μια ομάδα που μπορεί να σου δημιουργήσει πολλά προβλήματα, όπως μας δημιούργησε εμάς μέχρι και το τέλος του παιχνιδιού. Κέρδος για μας η παρουσία του Μολφέτα που παρά την άτυχη στιγμή στο ΟΑΚΑ έπαιξε πολύ καλά και τον κερδίσαμε. Επίσης βοήθησαν πολύ και οι τραυματίες και φάνηκε ποσό μας έλειψαν ειδικά ο Σκορδίλης στα ριμπαουντ".

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports