Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Τέμπη
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Ισοπαλία για τους Νέους του Παναιγιαλείου και της Παναχαϊκής

Ισοπαλία για τους Νέους του Παναιγιαλείο...

Με 1-1 στο γήπεδο της Ροδιάς

Ο ομάδα Κ20 του Παναιγιαλείου αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με την αντίστοιχη της Παναχαϊκής στο πρωτάθλημα Νέων της Football League.

Η ομάδα της Πάτρας παρατάχθηκε με τρεις ποδοσφαιριστές από την επαγγελματική ομάδα (τους οποίους απέκλεισε από τη 18αδα ο Δημήτρης Σπανός ενόψει του σημερινού αγώνα), ενώ προηγήθηκε και στο σκορ με γκολ του Ρουμπάτου με τη συμπλήρωση μιας ώρας παιχνιδιού.

Η απάντηση της ομάδας του Αιγίου ήρθε στο 73΄ με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Κόκκορη και έτσι οι δύο ομάδες μοιράστηκαν βαθμούς και εντυπώσεις.

Παναιγιάλειος (Α. Σπυρόπουλος): Σκούρτης, Τσέρος (13′ λ.τ. Γ. Χριστοδουλόπουλος), Χριστόπουλος (72’ Κοντογιάννης), Κουραχάνης, Σπανογιάννης, Μαυρομάτης (60’ Κόκκορης), Μαραυγάκης, Γκούφα (77’ Χ. Χριστοδουλόπουλος), Στίκας, Οικονόμου (85’ Ίλντο), Μπίτρας.

«Φιλική» νίκη η Κ15 (4-2)

Στα πλαίσια της προετοιμασίας της ενόψει της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος, η ομάδα Κ15 του Παναιγιαλείου επικράτησε με 4-2 της αντίστοιχης του Απόλλωνα Συνοικισμού Αιγίου (αντίπαλός της και στο πρωτάθλημα), δείχνοντας πως βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση.

Ο Χρήστος Παρασκευόπουλος χρησιμοποίησε όλους τους ποδοσφαιριστές που έχει στη διάθεσή του, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι η ομάδα μας προηγήθηκε με 4-0 για να μειώσει προς το τέλος του αγώνα ο Απόλλωνας.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports