Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Κούγιας για Λουτσιάνο: "Θέλω να τον κάνω δώρο στον κόσμο"

Κούγιας για Λουτσιάνο: "Θέλω να τον...
Κόντης Γιάννης

Ο πρόεδρος της Παναχαϊκής θα περιμένει μέχρι την Κυριακή την απάντηση του Βραζιλιάνου επιθετικού

Ο πρόεδρος της Παναχαϊκής, Αλέξης Κούγιας μίλησε στο sport-fm.gr για την ενδεχόμενη μεταγραφή του Λουτσιάνο Ντε Σόουζα, δηλώνοντας χαρακτηριστικά πως θέλει να τον κάνει δώρο στον κόσμο της πατρινής ομάδας. «Είμαστε σε καλό δρόμο και θέλω να αγωνιστώ στην Παναχαϊκή», δήλωσε από την πλευρά του ο Βραζιλιάνος επιθετικός.

Οι συζητήσεις μεταξύ των διοικούντων την Παναχαϊκή και τον Βραζιλιάνο ποδοσφαιριστή βρίσκονται σε καλό δρόμο. Ο έμπειρος επιθετικός είχε ραντεβού την Τρίτη το βράδυ (20/7) με τον πρόεδρο της πατρινής ομάδας, Αλέξη Κούγια και μέχρι την Κυριακή αναμένεται να δώσει την οριστική του απάντηση.

«Θέλω να τον κάνω δώρο στον κόσμο», ήταν αρχικά η δήλωση του προέδρου των Πατρινών». Και συμπλήρωσε: «Είναι ένας πολύ μεγάλος παίκτης και θέλουμε να έρθει στην Παναχαϊκή, που είναι μία ομάδα με ιστορία και πρωταγωνιστικές βλέψεις στο φετινό πρωτάθλημα. Έχουμε πραγματοποιήσει και άλλες μεγάλες μεταγραφές επιπέδου Σούπερ Λίγκας και με την καλή προετοιμασία που ήδη έχουμε ξεκινήσει, πιστεύω ότι θα δημιουργήσουμε μία πολύ δυνατή ομάδα».

Ωστόσο, ο πρόεδρος των «κοκκινόμαυρων» δηλώνει δυσαρεστημένος από το γεγονός πως ο Λουτσιάνο καθυστερεί να του δώσει την οριστική του απάντηση. «Με στενοχωρεί το γεγονός πως ο Λουτσιάνο μου ζήτησε και νέα προθεσμία για να μου απαντήσει. Πρόκειται μεν για έναν πολύ μεγάλο παίκτη, αλλά θέλουμε η απάντηση του να είναι άμεση γιατί κι εμείς από την πλευρά μας δεν μπορούμε να περιμένουμε», επισήμανε ο κ. Κούγιας.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports