Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Πανελληνιονίκες οι πατρινοί τενίστες Γιωτόπουλος και Ανδρουτσέλης

Πανελληνιονίκες οι πατρινοί τενίστες Γιω...
Κόντης Γιάννης

Συνολικά 13 αθλητές και αθλήτριες σε όλες τις κατηγορίες στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα

Πανελληνιονίκης είναι πλέον ο πατρινός Γιώργος Γιωτόπουλος στο μονό, 2ος στο διπλό και μέλος της Εθνικής ομάδας παίδων τένις  στην κατηγορία των 16 ετών.  Στα ημιτελικά, στο μονό κέρδισε τον Μ. Καλοβελώνη (Αθήνα, Νο1 στην κατηγορία) 6/4, 2/6, 6/4 και στον τελικό τον Ο. Πανούλα (Άρτα) 6/1, 6/4. Ο Γιώργος Γιωτόπουλος, ως μέλος της Εθνικής Ομάδας θα συμμετάσχει στο Ατομικό Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα που θα διεξαχθεί στη Μόσχα Ρωσίας 19-25/7 και στο Ομαδικό Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα στη Σαραγόσα Ισπανίας 28-30/7.

Πανελληνιονίκης, όμως και ο Γιάννης Ανδρουτσέλλης στο διπλό στην κατηγορία εφήβων (18 ετών), με συμπαίκτη τον Α. Δήμα κέρδισαν στον τελικό Καλλίνικο/Μεγρέμη (Αθήνα) 6/4, 7/6.

Συνολικά 13 αθλητές και αθλήτριες σε όλες τις κατηγορίες 12, 14, 16 και 18 ετών έλαβαν μέρος στο πρόσφατο Πανελλήνιο πρωτάθλημα που διεξήχθη στην Αθήνα, στο Εθνικό Κέντρο Αντισφαίρισης (ΟΑΚΑ): Αθηνά Μαγειροπούλου, Γιώργος Γιοβάνης, Ανδρέας Τζαβάρας, Σοφία Πέττα, Μαρίνα Ράθωση, Αλέξης Ανδρουτσέλλης Πάνος Τζαβάρας, Θοδωρής Κυριαζής, Βασίλης Καραγιάννης, Πλάτωνας Δημόπουλος, Γιώργος Γιωτόπουλος, Γιάννος Κωνσταντόπουλος, Γιάννης Ανδρουτσέλλης.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports