Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

"Μας φάγανε οι gay, γι΄αυτο έχασε η Γερμανία"

"Μας φάγανε οι gay, γι΄αυτο έχασε η...

Απίστευτες δηλώσεις από το μάνατζερ του Μίκαελ Μπάλακ.

Σκάνδαλο έχουν προκαλέσει στη Γερμανία οι δηλώσεις του μάνατζερ του Μίκαελ Μπάλακ ότι η αιτία του αποκλεισμού της Γερμανίας από την Ισπανία στα ημιτελικά του Μουντιάλ, είναι οι… ομοφυλοφιλικές σχέσεις, που έχουν αναπτύξει οι ποδοσφαιριστές, μεταξύ τους! Ο Μίκαελ Μπέκερ μιλώντας στον δημοσιογράφο, Αλεξάντερ Όσανγκ δεν δίστασε να χαρακτηρίσει τα “Πάντσερ”, ως ένα «μάτσο γκέι»!

Ο Οσανγκ χαρακτηριστικά αναφέρει στο «Der Spiegel»:
«Ο Μπέκερ μιλά πολύ για τους ανθρώπους που ζηλεύουν τον πελάτη του, τους οποίους χαρακτηρίζει δήθεν, άσχημους, ατάλαντους, επαρχιώτες, άνανδρους ή γκέι.

Μου διηγήθηκε κάποιες απίστευτες ιστορίες, τις οποίες έγραψα στο σημειωματάριό μου. Ο Μπέκερ δεν φαινόταν να ενοχλείται, ίσως γιατί υπέθεσε πως δεν θα τις δημοσίευα ποτέ, ή γιατί θεώρησε πως είναι ήδη γνωστές.

Μερικές μέρες αργότερα ο Μπέκερ είπε μπροστά σε μάνατζερ και δημοσιογράφους πως υπάρχει ένας πρώην Γερμανός διεθνής που σκέφτεται να βγει δημόσια και να δώσει τα ονόματα της «γκέι κλίκας» της εθνικής ομάδας.

Περίμενα πως οι συνάδελφοί μου θα ήταν όλοι αυτιά, αλλά φάνηκαν αρκετά αδιάφοροι για τα όσα έλεγε ο Μπέκερ.

Έμοιαζε σαν οι αθλητικογράφοι να γνωρίζουν καλά όλη αυτή την ιστορία με τις ομοφυλοφιλικές σχέσεις των διεθνών της ομάδας του Λεβ.
Οι φήμες ακολούθησαν την ομάδα μας και στη Νότιο Αφρική. Ήταν στις αποσκευές της.
Μετά το γεύμα, ο Μπέκερ μου έδειξε το γραφείο του το σπίτι και τον κήπο του. Τον ρώτησα για έναν συγκεκριμένο παίκτη, που αποτέλεσε έκπληξη η κλήση του στην εθνική, αν είναι και αυτός γκέι και μου απάντησε: “Είναι μπάι”».

Από την πλευρά της, η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Γερμανίας, αρνήθηκε να σχολιάσει το συγκεκριμένο άρθρο, ενώ ο προπονητής των Πάντσερ, Γιόακιμ Λεβ, τόνισε πως «δεν θα πέσω τόσο χαμηλά».
Ο ίδιος ο μάνατζερ, δεν επιβεβαίωσε, αλλά ούτε διέψευσε τα όσα έγραψε ο δημοσιογράφος.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports