Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Βιβή Καζάκη λίγες ώρες πριν την αναχώρησή της από την Πάτρα

Βιβή Καζάκη λίγες ώρες πριν την αναχώρησ...
Κόντης Γιάννης

"Ένιωσα άσχημα για την απόφαση μου γιατί ήταν στο τέλος των μεταγραφών. Πάντως δεν έκανα κάτι άδικο απλά πήρα μια απόφαση ξαφνική"

Καλεσμένη του Sentra Fm Πάτρας 105,7 ήταν η Βιβή Καζάκη, λίγες ώρες πριν αναχωρήσει από την Πάτρα για τη Γερμανία όπου και θα συνεχίσει την καριέρα της. Η πρώην αθλήτρια των «λέαινων» τόνισε: «Ήταν μια πολύ καλή ευκαιρία σε πολλά τα επίπεδα για να φύγω. Θα είμαι κοντά στην οικογένεια μου αλλά και θα παίξω σε ένα μεγαλύτερο επίπεδο. Συνεχώς το σκεφτόμουνα αλλά δυσκολευόμουνα να μπώ στο σύστημα της Ελλάδας. Εκεί που ήθελα να μείνω ένα χρόνο ακόμα, ήρθε μια καλή πρόταση και έπρεπε να την αρπάξω! Ελπίζω να ξαναεπιστρέψω στην Πάτρα και στην Ελλάδα. Η απόφαση μου δεν έχει σχέση με την Ποιμενίδου. Η Ελένη πήρε την απόφαση της και εγώ τη δική μου. Ένιωσα άσχημα για την απόφαση μου γιατί ήταν στο τέλος των μεταγραφών. Πάντως δεν έκανα κάτι άδικο απλά πήρα μια απόφαση ξαφνική. Η ομάδα που θα πάω αγωνίζεται στην Α2 της Γερμανίας. Είναι ένας όμιλος αλλά είναι ένα βήμα στην καριέρα μου».

Για τη κλήρωση της Ορμής στο Τσάμπιονς Λίγκ  αλλά και τις φετινές μεταγραφικές κινήσεις είπε: «Αυτό που ήθελαν να κάνουν να φέρουν Ελληνίδες παίκτριες το έκαναν. Ελπίζω ότι θα πάνε καλά αν και ο χρόνος θα δείξει μιας και χρειάζεται δουλειά και υπομονή. Τώρα όσον αφορά την κλήρωση, σε όποιον όμιλο και να κληρωνόταν  η Ορμή θα ήταν δύσκολα. Πιστεύω πρέπει να γίνει μια προσπάθεια και να αποτελέσει μια μεγάλη εμπειρία για τα νέα κορίτσια και μετά να χτυπήσει στην επόμενη διοργάνωση»

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports