Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Συγκλονιστική μαρτυρία αυτόπτη μάρτυρα - Η στιγμή που το όπλο σημάδευε τους διαδηλωτές και η κίνηση στο λαιμό...

Πάτρα: Συγκλονιστική μαρτυρία αυτόπτη μά...

Επικράτησε πανδαιμόνιο

Η εικόνα ήταν τρομακτική. Συνεργάτης του thebest.gr περιγράφει τη στιγμή που ο Ιταλός υπήκοος έβγαλε όπλο και άρχισε να σημαδεύει τους διαδηλωτές στην συμβολή των οδών Γούναρη και Υψηλάντου:

"Στεκόταν στην αριστερή πλευρά του δρόμου, στο ρεύμα καθόδου. Φορούσε μαύρο αμάνικο μπλουζάκι και μαύρο σορτς. Είχε βγει από ένα αυτοκίνητο μάρκας Φορντ Φόκους με μπαγκαζιέρα στην οροφή.

Το αυτοκίνητο είχε δεχθεί μια πέτρα στην πόρτα του συνοδηγού. Ο άνδρας έβγαλε το όπλο και σε στάση σκοποβολής, κρατώντας το με τα δυο χέρια και σημαδεύοντας, το έστρεψε προς τους διαδηλωτές. Αμέσως τα άτομα που βρίσκονταν στο τέλος της πορείας και από τα οποία, ως φαίνεται, είχε φύγει η μολότοφ που κατέληξε στο μπαλκόνι των γραφείων της Χρυσής Αυγής, άρχισαν να φωνάζουν 'όπλο, όπλο...'. Επικράτησε πανδαιμόνιο. Ο Ιταλός έκανε με το χέρι του μια κίνηση οριζόντια στο λαιμό του, σαν να έλεγε "θα σας σφάξω"...

Οι διαδηλωτές διασκορπίστηκαν αλλά γρήγορα κάποιοι επέστρεψαν στην συμβολή της Γούναρη με την Καραΐσκάκη. Ο άνδρας βρισκόταν ανάμεσα στους διαδηλωτές και στις δυνάμεις των ΜΑΤ που είχαν παραταχθεί στην Γούναρη και Ιωάννου Βλάχου. Έμεινε να σημαδεύει τους διαδηλωτές για δέκα, δεκαπέντε δευτερόλεπτα που, ωστόσο, φάνηκαν μια... αιωνιότητα. Οι καταστηματάρχες μπήκαν στα μαγαζιά τους και τα πεζοδρόμια άδειασαν. Λίγο μετά ο άνδρας, ηλικίας περίπου 40 - 45 ετών, μπήκε στο Φόκους και έφυγε προς την οδό Υψηλάντου. Όσοι βρέθηκαν στο σημείο έμειναν εμβρόντητοι με την ενέργεια του".

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις