Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Δαμιανίδης, ο επόμενος για Παναχαϊκή

Δαμιανίδης, ο επόμενος για Παναχαϊκή
Κόντης Γιάννης

Επαφές με Θεοδοσιάδη και Στερλετίδη - Ο Μαραντάς θέτει εκτός το Γ. Λαμπρόπουλο (;)

Σε μία ακόμη μεταγραφή πρόκειται να προχωρήσει σήμερα η Παναχαϊκή, όπως αναφέρει το Panachaiki news, αφού αναμένεται να αφιχθεί στην αχαϊκή πρωτεύουσα ο 21χρονος μέσος Κυριάκος Δαμιανίδης, που αγωνίζονταν στην Αναγέννηση Επανομής και προέρχεται από την Ξάνθη.

ΦΗΜΕΣ ΓΙΑ ΘΕΟΔΟΣΙΑΔΗ

Αργά χθες βράδυ υπήρξε έντονη φημολογία ότι η Παναχαϊκή κινείται για την απόκτηση του 31χρονου κεντρικού αμυντικού Σάκη Θεοδοσιάδη, που πέρυσι αγωνιζόταν στην ομάδα των Τρικάλων. Ο Θεοδοσιάδης έχει αγωνιστεί στο παρελθόν στον Λεβαδειακό και τον Παναιτωλικό και θεωρείται μια εξαιρετική περίπτωση, αφού είναι παίκτης με μεγάλη εμπειρία. Οι φήμες έλεγαν ότι ο Αλέξης Κούγιας είναι πολύ κοντά στην απόκτηση του ποδοσφαιριστή και ίσως τις επόμενες ώρες να υπάρξουν εξελίξεις.

ΣΕ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΜΕ ΠΑΙΚΤΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΣΕΡΡΩΝ

Σε συζητήσεις με ποδοσφαιριστή που πέρυσι αγωνίστηκε στον Οδυσσέα/Αναγέννηση Σερρών βρισκόταν χθες η Παναχαϊκή και πιο συγκεκριμένα ο πρόεδρός της, Αλέξης Κούγιας, αφού ο παίκτης περίμενε υπομονετικά να ολοκληρωθεί ο αγιασμός για τη νέα χρονιά. Πρόκειται για ποδοσφαιριστή εξελίξιμο, ονόματι Στερλετίδης

Ο Γ. Μαραντάς «διώχνει» τον Γ. Λαμπρόπουλο

Τι κι αν ο έμπειρος αμυντικός Γιώργος Λαμπρόπουλος έκανε μια εξαιρετική χρονιά πέρυσι με την Παναχαϊκή! Φαίνεται όμως ότι «πληρώνει το μάρμαρο» του διαπληκτισμού του με τον προπονητή Γιώργο Μαραντά. Χθες λοιπόν ο Γιώργος Λαμπρόπουλος επρόκειτο να συζητήσει με τον πρόεδρο της ΠΑΕ Παναχαϊκή, Αλέξη Κούγια, μήπως και βρεθεί η «χρυσή» τομή, όμως από τη στιγμή που οι σχέσεις του με τον Θρακιώτη στην κατάγωγή προπονητή δεν είναι οι καλύτερες, τότε δεν αποκλείεται να υπάρξουν κι εξελίξεις.

Πάντως από την πλευρά του ο Γιώργος Λαμπρόπουλος, όταν ρωτήθηκε» εάν επιθυμεί να παραμείνει ή αν θέλει να αποχωρήσει από την Παναχαϊκή, απάντησε: «Μου αρέσει εδώ, πού να πάω!».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports