Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Η Γεωργία Ζαβιτσάνου στην Κωνσταντινούπολη με την Εθνική

Η Γεωργία Ζαβιτσάνου στην Κωνσταντινούπο...
Κόντης Γιάννης

Η πατρινή αθλήτρια του πινγκ πονγκ κερδίζει "πόντους" σε Ελλάδα και Ευρώπη

Ολοκληρώθηκε η διαδικασία επιλογής των αθλητών και αθλητριών που θα επανδρώσουν τις Εθνικές Ομάδες των Νέων – Νεανίδων και Παίδων – Κορασίδων, ενόψει του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος που θα γίνει στο τέλος του μήνα στη Κωνσταντινούπολη. Ύστερα από τρεις ημέρες αμφίρροπων αναμετρήσεων, η αθλήτρια Γεωργία Ζαβιτσάνου για μια ακόμα φορά θα εκπροσωπήσει την Πάτρα αλλά και το Εθνικό συγκρότημα των Νεανίδων, αφού κατετάγη σε προκρίσιμη θέση. Η αποστολή θα ξεκινήσει στις 20 Ιουλίου και όλοι οι αθλητές θα αγωνιστούν στα Ατομικά αγωνίσματα του Πρωταθλήματος.

«Η επιτυχία αυτή της Γεωργία Ζαβιτσάνου, έδειξε με το καλύτερο τρόπο ότι μολονότι η αθλητική καριέρα πολλές φορές αντιμετωπίζει απρόοπτα και αντιξοότητες, εντούτοις όταν γίνεται οργανωμένη και συνεπής δουλειά τα αποτελέσματα έρχονται», δήλωσε ο Ομοσπονδιακός Προπονητής κ.Κατσικαδέλης Μιχάλης, υπεύθυνος στο Κλιμάκιο Επίλεκτων Αθλητών Δυτικής Ελλάδος.

Η αθλήτρια ανήκει στην ομάδα Φοίνικες Γλυφάδας Πατρών, που την επόμενη χρονιά θα αγωνίζεται στην Α1 Εθνική κατηγορία Γυναικών. Στους αγώνες κατάταξης συμμετείχε επίσης και η αθλήτρια των ΠΑΛ Φοίνικες Γλυφάδας Πατρών Κωνσταντίνα Παρίδη, που κατετάγη 3η στην κατηγορία των κορασίδων. Η θέση αυτή θεωρείται ως αναπληρωματική και σίγουρα είναι επιτυχία λαμβάνοντας υπ ‘όψιν το πολύ καλό επίπεδο της κατηγορίας.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports