Αίσιο τέλος για τους ερυθρόλευκους είχε το σήριαλ σύμφωνα με τους Σέρβους
"Στον Ολυμπιακό ο Σπανούλης" αναφέρει δημοσίευμα από τη Σερβία, το οποίο αν ισχύει, σημαίνει πως το «φλερτ» του Ολυμπιακού με τον Βασίλη Σπανούλη είχε ευτυχές τέλος για την ομάδα του Πειραιά. Σύμφωνα με το «sportske.net», ο «V-Span» έβαλε την υπογραφή του σε συμβόλαιο τριετούς διάρκειας με την ομάδα του Πειραιά.
«Ο Σπανούλης στον Πειραιά. Έπεσαν οι υπογραφές με Ολυμπιακό» ήταν ο τίτλος του συγκεκριμένου θέματος, το οποίο δημοσιεύτηκε πριν από λίγη ώρα και αναφέρει συγκεκριμένα ότι «ο Σπανούλης υπέγραψε τριετές συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό αξίας 7,5 εκατομμυρίων δολαρίων».
Τέλος, το συγκεκριμένο δημοσίευμα επισημαίνει επιπλέον πως «ο έμπειρος παίκτης αρνήθηκε την προσφορά της Ρεάλ Μαδρίτης και της ΤΣΣΚΑ για να ντυθεί στα ερυθρόλευκα».
Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr










