Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΓΟΡΑ

/

Προβολή των επενδυτικών ευκαιριών της Στερεάς Ελλάδας

Προβολή των επενδυτικών ευκαιριών της Στ...

Θα δοθούν επεξεργασμένες επιχειρηματικές προτάσεις για να τις προωθήσουν στις χώρες τους

Τριήμερη επιχειρηματική επίσκεψη στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας πραγματοποιούν από αύριο 23 πρέσβεις, αλλά και εμπορικοί και οικονομικοί ακόλουθοι ξένων πρεσβειών. Η επίσκεψη πραγματοποιείται στο πλαίσιο του προγράμματος «Synergassia» και διοργανώνεται από την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας σε συνεργασία με την Invest in Greece, με στόχο την προβολή των αναπτυξιακών προοπτικών της περιοχής.

Συγκεκριμένα, αύριο στις 9 το πρωί έχει προγραμματιστεί ημερίδα με θέμα την προώθηση των επενδυτικών ευκαιριών της Στερεάς Ελλάδας, ενώ την Παρασκευή 2 Ιουλίου θα πραγματοποιηθούν κατ’ ιδίαν συναντήσεις επιχειρηματιών της περιφέρειας με τα στελέχη των πρεσβειών, προκειμένου να διευρυνθεί η συνεργασία με εταιρείες από τις συμμετέχουσες χώρες.

Το πρόγραμμα της επίσκεψης περιλαμβάνει ακόμη επισκέψεις των ξένων διπλωματών σε πρότυπες επιχειρήσεις της περιφέρειας, καθώς και σε τόπους αρχαιολογικού και επενδυτικού ενδιαφέροντος.

Στους πρέσβεις και τους ακολούθους θα δοθούν επίσης επεξεργασμένες επιχειρηματικές προτάσεις για να τις προωθήσουν στις χώρες τους, ενώ οι επιχειρήσεις της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας που ενδιαφέρονται να δραστηριοποιηθούν στις αγορές των χωρών τους θα έχουν την ευκαιρία κατ’ ιδίαν συναντήσεων.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Αγορά