Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΘΑ ΤΑ ΠΩ ΟΛΑ...

/

Το ΠΑΣΟΚ ζει στον κόσμο του και η Νεολαία του το αποδεικνύει

Το ΠΑΣΟΚ ζει στον κόσμο του και η Νεολαί...
Βγενόπουλος Φάνης

Διαδρομιστές ξεκομμένοι από την κοινωνία διαγκωνίζονται για την κομματική εξουσία του 4%...

Προπαγανδίστηκε ως το «συνέδριο της αλήθειας». Και πράγματι, οι νεολαίοι του ΠΑΣΟΚ βάλθηκαν από την πρώτη στιγμή να αποδείξουν τη μεγάλη αλήθεια, που επιμελώς τα στελέχη του θέλουν να αποκρύψουν: ότι στο κόμμα αυτό τίποτα δεν έχει αλλάξει, και κυρίως ότι τίποτα δεν θα αλλάξει.

Ότι ουδείς έχει μάθει από τα λάθη που οδήγησαν ένα Κίνημα Λαού, σε μια νεοφιλελεύθερη σκιά της Δεξιάς, με τα γνωστά καταστροφικά αποτελέσματα για το ίδιο και την κοινωνία.

Αρχηγίσκοι - δημιουργήματα του κομματικού σωλήνα, διαδρομιστές ξεκομμένοι από την κοινωνία, νέοι και στην ηλικία αλλά ήδη γερασμένη στη νοοτροπία, αντί να συζητήσουν για το αύριο της κοινωνίας, αντί να δώσουν απαντήσεις στα αδιέξοδα της σοσιαλδημοκρατίας, αντί να ονειρευτούν για το μέλλον, διαγκωνίζονται με λύσσα, υπό την καθοδήγηση των κομματικών τους πατρόνων, για το ποιος θα κάτσει στην καρέκλα.

Και μάλιστα σε μια καρέκλα όχι ενός κόμματος εξουσίας, όπου έστω υπάρχει η προοπτική νομής της κρατικής εξουσίας (όχι πως αυτό θα δικαιολογούσε τη στάση τους, αλλά θα την αιτιολογούσε), αλλά στην καρέκλα ενός κόμματος που μετά βίας συγκεντρώνει το 4 – 5% του εκλογικού σώματος...

Ακόμη και πιο καλόπιστος πολίτης, μπορεί να καταλάβει, πως εάν οι σημερινοί 20ρηδες του ΠΑΣΟΚ, νοιάζονται αποκλειστικά και μόνο για την εξουσία, τότε στα 40 τους, θα «συμμαχήσουν με τον διάβολο» για να κρατηθούν στην εξουσία.

Ακριβώς, δηλαδή, ότι έκαναν και οι «μεγάλοι» του ΠΑΣΟΚ, φέροντάς το από το 40% στο 4%...

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Θα τα πω όλα...