Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΘΑ ΤΑ ΠΩ ΟΛΑ...

/

Υπάρχουν άραγε Παναγιωτακόπουλοι στο τοπικό ΠΑΣΟΚ;

Υπάρχουν άραγε Παναγιωτακόπουλοι στο τοπικό ΠΑΣΟΚ;
Βγενόπουλος Φάνης

Γιατί ορισμένοι λαλίστατοι ξαφνικά «σίγησαν»;

Ο Γιώργος Παναγιωτακόπουλος, από τα ιστορικά στελέχη του ΠΑΣΟΚ, αποτελεί μια χαρακτηριστικότατη περίπτωση πολιτικού της «κολοτούμπας». Ο άλλοτε  «συγκεντρωσιάρχης» του κόμματος στη «χρυσή εποχή» του Ανδρέα Παπανδρέου και επικεφαλής της «Αριστερής Πρωτοβουλίας», είχε παραιτηθεί στις αρχές Μαρτίου από το Πολιτικό Συμβούλιο του κόμματος με πολύ βαριές εκφράσεις, όπως «μικροί πολιτικοί, ανόητες πολιτικές, τραγικά αποτελέσματα. Έτσι οδηγηθήκαμε στην παράδοση της εξουσίας στη ΝΔ», «δημιουργήσαμε και τεράστιο θέμα δημοκρατίας, βάλαμε μπουρλότο στη δημοκρατική διαδικασία», «Η νέα δανειακή σύμβαση αποτελεί την ταφόπλακα κάθε ελπίδας του ελληνικού λαού».

Οι παραπάνω δηλώσεις είναι ενδεικτικές, μιας και ο κ. Παναγιωτόπουλος κυρίως τα τελευταία δυο χρόνια, φρόντιζε να καταγγέλλει σε κάθε ευκαιρία και με σκληρές εκφράσεις την ασκούμενη πολιτική του Γ. Παπανδρέου και του ΠΑΣΟΚ.

Ο κύριος αυτός λοιπόν, μετά από λίγες ημέρες και αφού είχε παραιτηθεί, εμφανίζεται μια ωραία ημέρα στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ, δηλώνοντας ότι μετά από τη συζήτηση που είχε με τον νέο πρόεδρο του κόμματος, παίρνει πίσω την παραίτησή του!

Μάλιστα, δήλωσε πως «Και τώρα διαφωνώ, αλλά στρατεύομαι στο κάλεσμα για πανστρατιά ενόψει εκλογών»!!!

Φυσικά, υπάρχουν αρμοδιότεροι από εμένα - επιστήμονες θαρρώ - οι οποίοι θα είναι σε θέση να ερμηνεύσουν την παραπάνω δήλωση.

Το θέμα μου όμως δεν είναι ο κ. Παναγιωτακόπουλος, αλλά εάν υπάρχουν Παναγιωτακόπουλοι στην Αχαΐα.

Αναφέρομαι σε ορισμένα στελέχη του ΠΑΣΟΚ, που ενώ, όλο το προηγούμενο διάστημα ασκούσαν δριμεία κριτική στην ακολουθούμενη πολιτική του κόμματος και της κυβέρνησης, που διαφωνούσαν με  τη συγκυβέρνηση ΠΑΣΟΚ – ΝΔ, που ορισμένοι δεν πήγαν καν να ψηφίσουν στις εσωκομματικές εκλογές, τώρα που τα ονόματά τους εμφανίστηκαν στη λίστα των υποψηφίων βουλευτών του κόμματος, ξαφνικά «σίγησαν». Ούτε διαψεύδουν, ούτε επιβεβαιώνουν.

Γιατί άραγε; Μήπως,  ράβουν κοστούμι υποψηφίου και δεν θέλουν να μας το πουν;

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Θα τα πω όλα...