Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΘΑ ΤΑ ΠΩ ΟΛΑ...

/

Η Άννα φεύγοντας από το Παιδείας πήρε μαζί της την «αυλή» της

Η Άννα φεύγοντας από το Παιδείας πήρε μα...

Στρατιά συμβούλων και… παρατρεχάμενων ακολούθησε την Υπουργό

Στρατιά συμβούλων, συνεργατών και υπαλλήλων (αποσπασμένων και μη) ακολούθησε την Άννα Διαμαντοπούλου στο υπουργείο Ανάπτυξης. Τουλάχιστον 24 άτομα στελεχώνουν το γραφείο της Υπουργού στην Λ. Μεσογείων, το οποίο αποδεικνύεται εξαιρετικά ευρύχωρο.

Από τα έγγραφα που δημοσιεύει το avantipopolo.gr προκύπτει ότι σήμερα στο γραφείο της Α. Διαμαντοπούλου υπηρετούν 8 ειδικοί σύμβουλοι, 1 ειδικός συνεργάτης, 2 δικηγόροι  ως ειδικοί συνεργάτες, 1 δημοσιογράφος και τουλάχιστον 12 υπάλληλοι!

Σύμφωνα με πληροφορίες, το κόστος για τον κάθε ένα είναι άνω των 2.000 ευρώ το μήνα (χωρίς να υπολογίσουμε τις υπερωρίες που ενδεχομένως θα τους δώσει η υπουργός, όπως έκανε όταν ήταν στο Παιδείας, όπου τους μοίρασε 343.000 ευρώ).

Η συντριπτική πλειονότητα των ειδικών συμβούλων, των συνεργατών και των υπαλλήλων (τουλάχιστον 18 από τους 24) ήρθε στο υπουργείο Ανάπτυξης μαζί με την Α. Διαμαντοπούλου από το υπουργείο Παιδείας, αποδεικνύοντας ότι υπάρχει ένας πιστός «λόχος» που την ακολουθεί (θα μπορούσε, καθ’υπερβολή, να λέγεται και «ο στρατός της Α. Διαμαντοπούλου).

Αξιοσημείωτο είναι ότι το γραφείο της υπουργού με σειρά υπουργικών αποφάσεων στελεχώθηκε αμέσως, από τις 7 Μαρτίου 2012, όταν έγινε ο μίνι ανασχηματισμός.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Θα τα πω όλα...