Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Η Ελένη Ποιμενίδου της Ορμής Λουξ μιλά για το σημερινό β' τελικό στη Νέα Ιωνία

Η Ελένη Ποιμενίδου της Ορμής Λουξ μιλά γ...
Κόντης Γιάννης

"Το κλειδί θα είναι η άμυνα" - Η πατρινή ομάδα αν κερδίσει κατακτά τον τίτλο, αν χάσει όλα θα κριθούν σε τρίτη αναμέτρηση

Η Ελένη Ποιμενίδου είναι το βαρύ πυροβολικό της Ορμής Λουξ. Η διεθνής πίβοτ, μίλησε για τον δεύτερο τελικό κόντρα στη Νέα Ιωνία, που θα γίνει την Πέμπτή στις 8 το βράδυ, στο κλειστό γυμναστήριο της αντιπάλου ομάδας.

- «Για εμάς είχε ιδιαίτερη σημασία ο α΄ τελικός. Σημασία έχει ότι νικήσαμε, έστω και αν αγχωθήκαμε λίγο στο τέλος. Κάναμε το πρώτο βήμα και τώρα πάμε για το δεύτερο».

- «Το φετινό πρωτάθλημα είναι το πιο δυνατό των τελευταίων ετών. Το ότι η Νέα Ιωνία απέκλεισε την Αναγέννηση από δύο τελικούς (σ. Κύπελλο, πρωτάθλημα) δείχνει πολλά. Η ψαλίδα έχει μικρύνει σε μεγάλο βαθμό».

- «Το κλειδί στον β΄ τελικό θα είναι η άμυνα. Η Νέα Ιωνία έχει 1-2 παίκτριες που αποτελούν ατού για αυτήν. Αν τις κλείσουμε θα έχουμε τον πρώτο λόγο για τη νίκη. Στον α΄ τελικό ήταν πολύ σημαντικό που η Καζάκη περιόρισε την Μπότσμαν».

- «Ο κάθε τίτλος αποτελεί το επιστέγασμα των κόπων μιας ολόκληρης χρονιάς. Το σημαντικότερο στην Ορμή, πέραν από τους τίτλους, είναι ότι υπάρχει συνεχής ροή στις επιτυχίες τα τελευταία χρόνια και άριστη διοικητική οργάνωση. Είναι επίσης πολύ σημαντικό και το ότι η ομάδα δίνει έμφαση στις υποδομές».

- «Η διάκριση στην Ευρώπη ήταν και είναι πάντα στο μυαλό μας, όμως τα τελευταία χρόνια ήμασταν άτυχες. Κάτι το υψηλό επίπεδο των αντιπάλων μας και κάτι, σε κάποιες περιπτώσεις, η μη σωστή διαχείριση του υλικού δεν μας επέτρεπαν μέχρι σήμερα να κάνουμε το βήμα παραπάνω».

- «Ευχαριστούμε τον κόσμο για την υποστήριξή του. Μακάρι να μας ακολουθήσουν και στον β΄ τελικό στη Νέα Ιωνία».

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports