Δοκιμές για τον Γιάννη Παπακώστα - 150 φίλαθλοι της πατρινής ομάδας βρέθηκαν στο γήπεδο της Κάτω Αχαγιάς
Ισόπαλο 2-2 έληξε το φιλικό της Παναχαϊκής με τον Φωκικό, στο γήπεδο της Κάτω Αχαγιάς, με τον "κοκκινόμαυρο" προπονητή Γιάννη Παπακώστα, να έχει ακόμα μια ευκαιρία για δοκιμές. Η Παναχαϊκή προηγήθηκε με 1-0 μόλις στο 8΄ με πέναλντι που εκτέλεσε ο Καραμανλής, ενώ στο 18΄ έκανε το 2-0 με πλασέ του Πολ Ουρτάδο.
O Φωκικός μπήκε δυνατά στο δεύτερο ημίχρονο, μειώνοντας στο 47΄ με τον Θεό και ισοφάρισε λίγο αργότερα στο 52΄με πλασέ του Ταμπάκη.
ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ: Βρονταράς, Καραμανλής, Κωνσταντινίδης, Ολισέ, Σαλαμαστράκης, Κοιλιάρας, Σπίνουλας, Βουνκ, Ντίνας, Σολάκης, Ουρτάδο και Μπρέσκα.
ΦΩΚΙΚΟΣ: Μανιάτης, Θωμόπουλος, Αργυρός, Λίτσος, Κωστόπουλος, Τετεή, Ταμπάκης, Σκαρίμπα, Αμπουρά, Θέος και Ευσταθίου.
Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr










