Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Το όνειρο των πρωταγωνιστών στο δρόμο της υλοποίησης

Το  όνειρο των πρωταγωνιστών στο δρόμο τ...

Μετά την πρωτοβουλία του Δημάρχου Πάτρας κ.Φούρα

Συνέντευξη  Τύπου παραχώρησαν σήμερα οι συντελεστές της κινηματογραφικής ταινίας «Τα παιδία Δεν παίζει» στο Δημαρχείο της Πάτρας εν όψει της πρεμιέρας στις 25 Μαρτίου αλλά και της πραγματοποίησης του γηπέδου που τόσο τα παιδιά-πρωταγωνιστές επεδίωκαν.

Το παρών  έδωσαν, ο Δημάρχος Πάτρας κ. Ανδρέας Φούρας, οι σκηνοθέτες της ταινίας, Άγγελη Ανδρικοπούλου και Αργύρης Τσεπελίκας ,ο παραγωγός Γιούρι Αβέρωφ απο την Anemon Productions, η Διευθύντρια Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων του Σκαι Δώρα Γιαννακάκη, η πρόεδρος της Καλλιπάτειρας Πάτρας , Ασπασία Ρηγοπούλου και ο Διευθυντής Εταιρικών Σχέσεων WIND Ελλάς, Γιώργος Τσαπρούνης.

Δύο χρόνια, μία μεγάλη προσπάθεια και μία κινηματογραφική ταινία χρειάστηκαν για να καταφέρουν τέσσερα παιδιά από την Πάτρα να αποκτήσουν δικαίωμα στο παιχνίδι.

Το όνειρο των μικρών πρωταγωνιστών της  ταινίας «Τα Παιδία Δεν Παίζει» φαίνεται να παίρνει «σάρκα και οστά» μετά την πρωτοβουλία του Δημάρχου Πάτρας κ.Φούρα να παραχωρήσει στα παιδιά ένα χώρο κατάλληλο για τη δημιουργία μικρού γηπέδου. «Η βιωματική εμπειρία για ένα Δήμαρχο να έχει μπροστά του τέσσερα παιδιά που ζητούν το αυτονόητο, δηλαδή το δικαίωμα στο παιχνίδι είναι συγκλονιστική», λέει ο κ.Φούρας για την γνωριμία του με τα παιδιά. «Ποιος πολιτικός θα μπορούσε να αντισταθεί στην αφοπλιστική αθωότητα και στο γνήσιο παιδικό αυθορμητισμό; Το μόνο που μπορεί να κάνει ένας Δήμαρχος είναι να ψάξει να βρει τρόπο για να ικανοποιήσει το αίτημα τους. Κι αυτό ακριβώς θα κάνουμε στην περιοχή του Αγίου Αλεξίου, ώστε η παρέα των μικρών μας δημοτών να παίζει».

Η ταινία, που κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους στις 25 Μαρτίου, δεν πρόλαβε να καταγράψει το αίσιο τέλος της δίχρονης προσπάθειας τους, αφού μόλις στις 8 Μαρτίου ο κ.Φούρας τους υπέδειξε τον χώρο που μπορεί να τους παραχωρήσει.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture