Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS LETTERS

/

"Καμπάνα" μιας αγωνιστικής στον Απόλλωνα - Επιθετική ανακοίνωση της ΑΕΚ

"Καμπάνα" μιας αγωνιστικής στο...

"Επιβεβαιώθηκαν οι φόβοι που είχαμε για τη μη τιμωρία της "χαϊδεμένης" ομάδας της Α2" λένε στην Ένωση

Μια αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών είναι τελικά η ποινή που επέβαλλε ο αθλητικός δικαστής στο Απόλλωνα για τα όσα συνέβησαν στην αναμέτρηση με τον ΟΦΗ στην Περιβόλα.
Στο μεταξύ, στο άκουσμα της ποινης, η αυριανή αντίπαλος του Απόλλωνα η ΑΕΚ, εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία αποκαλεί την πατρινή ομάδα "χαϊδεμένη ομάδα της Α2", προκαλώντας ακόμα μια φορά καθώς καθ' όλη διάρκεια της εβδομάδας δημιουργεί κλίμα με ανακοινώσεις και δηλώσεις.
Η σημερινή ανακοίνωση αναφερει: ""Τελικά επιβεβαιώθηκαν οι φόβοι που είχαμε για τη μη τιμωρία της "χαϊδεμένης" ομάδας της Α2, αφού της επιβλήθηκε ποινή μόνο μίας αγωνιστικής, την οποία και θα την εκτίσει στο παιχνίδι με την ΑΕΚ Άργους. Πλέον και ένα μικρό παιδί καταλαβαίνει τι αντιμετώπισης τυγχάνει η Βασίλισσα στην Α2, όπου το όλο σύστημα δεν σέβεται ούτε την ιστορία της ούτε την διοίκηση της που έχει κάνει μια τεράστια προσπάθεια για την αναβάθμιση του πρωταθλήματος και του μπάσκετ γενικότερα.

Φαίνεται ότι κάποιοι δεν θέλουν την δύο φoρές κυπελλούχο Ευρώπης, ομάδα μας, να σταθεί πάλι στα πόδια της. Καλούμε, λοιπόν, αύριο όλους τους αγνούς Ενωσίτες να εκπληρώσουν το χρέος τους απέναντι στην ιστορία της Βασίλισσας και να έρθουν στο κλειστό της Ζωφριάς. Ωστόσο, τους παρακαλούμε να μην δημιουργήσουν το παραμικρό επεισόδιο, έτσι ώστε η νίκη που πιστεύουμε θα έρθει για την ΑΕΚ, να μην έχει δυσάρεστα επακόλουθα".

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports letters