Συνεχίζονται οι έντονοι ρυθμοί αποκομιδής
Ένα νέο πρόβλημα έρχεται αυτή την φορά να ταλαιπωρήσει δεκάδες Πατρινούς. Την έντονη μυρωδιά των τεράστιων όγκων αμάζευτων σκουπιδιών, που έγινε ιδιαίτερα αισθητή το περασμένο διάστημα, αντικατέστησε η… απαίσια οσμή, που αναδύεται από τους άδειους κάδους.
Οι κάτοικοι διαμαρτύρονται και πάλι, αφού όπως λένε δεν μπορούν να ανασάνουν, ενώ με την βοήθεια του άνεμου η αίσθηση της αποφοράς φτάνει σε αρκετές δεκάδες μέτρα.
Έτσι ζητούν από την δημοτική αρχή να μεριμνήσει άμεσα για πλύσιμο και απολύμανση των κάδων και αν αυτό είναι δυνατό, το ειδικό όχημα να ακόλουθεί τα δρομολόγια των απορριμματοφόρων.
Εν τω μεταξύ, η αποκομιδή των σκουπιδιών συνεχίζεται με γρήγορους ρυθμούς, παρά το γεγονός ότι για την επί πλέον εργασία τους οι εργαζόμενοι στον τομέα καθαριότητας δεν θα πληρωθούν.
Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr