ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Νέες πλημμύρες στα Κρύα Ιτεών - Το πρωί τα νερά «έπνιξαν» στενά και αυλές- ΦΩΤΟ

Κοινοποίηση
Tweet

Παρέμβαση της Πυροσβεστικής

Ακόμη ένα σοβαρό περιστατικό πλημμύρας σημειώθηκε το πρωί της Τσικνοπέμπτης στην περιοχή Κρύα Ιτεών στην Πάτρα, προκαλώντας μεγάλη αναστάτωση στους κατοίκους κυρίως της οδού Σουνίου και Υλου.

Από τις πρώτες ώρες της ημέρας, οι δρόμοι μετατράπηκαν σε «ποτάμια», ενώ τα νερά εισέβαλαν σε αυλές και παρακείμενα χωράφια, δημιουργώντας εικόνες αποκλεισμού και απόγνωσης. Οι κάτοικοι διαπίστωσαν πως δεν μπορούσαν να μετακινηθούν, καθώς τα στενά είχαν πλημμυρίσει πλήρως.

Ιδιαίτερα δύσκολη ήταν η κατάσταση για οικογένειες με παιδιά, καθώς σύμφωνα με μαρτυρίες, μαθητές δεν κατάφεραν να φτάσουν στο σχολείο λόγω των πλημμυρισμένων δρόμων.

Στο σημείο κλήθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία, η οποία προχώρησε σε άντληση υδάτων σε ορισμένα σημεία προκειμένου να περιοριστούν τα προβλήματα και να αποκατασταθεί στοιχειωδώς η πρόσβαση.

Ωστόσο, οι κάτοικοι επισημαίνουν ότι το πρόβλημα επαναλαμβάνεται συχνά και ζητούν άμεση παρέμβαση από τη ΔΕΥΑΠ, ώστε να δοθεί οριστική λύση στο ζήτημα της απορροής των ομβρίων και να αποφευχθούν παρόμοιες καταστάσεις στο μέλλον.

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Ειδήσεις